Follow us

Οι πλεκτές ζακέτες που θα σε πείσουν να βάλεις για λίγο στην άκρη τα πουλόβερ

Τα cardigans που θα ανανεώσουν τα φθινοπωρινά και τα χειμερινά σύνολα σου

Οι πλεκτές ζακέτες που θα σε πείσουν να βάλεις για λίγο στην άκρη τα πουλόβερ Splash News / Ideal Images

Κάθε χρόνο, με την έναρξη του φθινοπώρου ανυπομονούμε να φορέσουμε συγκεκριμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία έχουμε νοσταλγήσει. Τα περισσότερα από αυτά που νοσταλγούμε και επιθυμούμε να αισθανθούμε την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας έτσι ώστε να τα φορέσουμε είναι αυτά που μας προσφέρουν μια cozy και "χουχουλιάρικη” αίσθηση όπως είναι τα πουλόβερ, τα κασκόλ, τα oversized jackets όπως και τα cardigans της συλλογής μας. Τα αγαπημένα μας πλεκτά είναι αυτά που κατέχουν την πρώτη θέση στην καρδιά μας όπως και στις προτιμήσεις μας όταν ο καιρός το απαιτεί.

Ένα πουλόβερ είναι συνήθως πάντοτε η go to επιλογή μας τόσο για την καθημερινότητα μας όσο και για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μας καθώς μπορούμε είτε να φορέσουμε ένα πουλόβερ και ένα τζιν παντελόνι ή ένα κολάν ή μια φόρμα τις ημέρες που δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να επενδύσουμε χρόνο στο τι θα φορέσουμε ενώ μπορούμε με άνεση και ευκολία αυτά τα πουλόβερ να τα φορέσουμε και σε μια βραδινή ή ιδιαίτερη περίσταση συνδυάζοντας τα με μια φούστα, μία παντελόνα ή ένα φόρεμα. Ακριβώς όπως επιλέγουμε να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας πουλόβερ, έτσι ακριβώς μπορούμε και να συνδυάσουμε τις πλεκτές μας ζακέτες δίνοντας έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας ειδικά εάν το cardigan μας έχει κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Οι λεπτομέρειες αυτές μπορεί να είναι ιδιαίτερα κουμπιά, μια ύφανση που ξεχωρίζει όπως και μια ιδιαίτερη λαιμόκοψη η οποία χαρίζει στιλ. Το πουλόβερ πάντα θα είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όμως εάν επενδύσουμε σε μοναδικά και ξεχωριστά πλεκτά cardigans τότε αναμφίβολα η ισορροπία θα ανατραπεί. Μια πλέκτη ζακέτα επίσης μας προσφέρει περισσότερες επιλογές σε styling combo λόγω του ότι μπορούμε να επιλέξουμε να την φορέσουμε με ανοιχτά ή με κουμπωμένα κουμπιά αλλάζοντας έτσι εντελώς το στιλ της.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις τα πιο κομψά και ιδιαίτερα cardigans για να ανανεώσεις τη φθινοπωρινή και χειμερινή σου συλλογή.

Editor’s pick

Ζακέτα δύο όψεων, Benetton

Πλεκτή ζακέτα από μείγμα μαλλιού με τσέπες, Massimo Dutti

Ζακέτα με γιακά Πήτερ Παν, H&M

Blazer με στριμμένο νήμα από μαλλί, Zara

Ζακέτα πλεκτή φερμουάρ, Mango

Ζακέτα ασύμμετρη, Sisley

Oversized πλεκτή ζακέτα με κουμπιά, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ