Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι 4 τρόποι που έχει επιλέξει να εντάξει στα φθινοπωρινά looks της μία leather φούστα

Οι κομψοί τρόποι που επέλεξε να φορέσει μία leather φούστα

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι 4 τρόποι που έχει επιλέξει να εντάξει στα φθινοπωρινά looks της μία leather φούστα Instagram

Οι φούστες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας όποια εποχή κι αν διανύουμε. Οι φούστες μας εξυπηρετούν τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές μας εμφανίσεις και μπορούμε να τις συνδυάσουμε με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας ανεξάρτητα από τη σεζόν στην οποία βρισκόμαστε. Οι επιλογές μας στις φούστες είναι αρκετές κάθε εποχή ακόμα και εάν η ποικιλία επιλογών μας διαφέρει.

Οι leather φούστες είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της συλλογής μας το οποίο χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη για το πως θα το συνδυάσουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό σύνολο. Οι leather φούστες λόγω του bold χαρακτήρα τους μας προσδίδουν έναν stylish χαρακτήρα στο look μας και ανάλογα με το χρώμα τους φροντίζουμε να τις ταιριάζουμε και με τα ανάλογα pieces. Η πιο συνήθης και κομψή επιλογή σε leather φούστα είναι αυτή σε μαύρο χρώμα όπου είναι και περισσότερο εύκολο και στιλιστικά ασφαλές να την εντάξουμε στο outfit μας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτιμά συχνά τις leather φούστες και μας έχει προσφέρει έμπνευση για 4 φθινοπωρινά looks που μπορούμε να αντιγράψουμε.

Τα looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή με leather φούστα


Η παρουσιάστρια επέλεξε μια μαύρη leather φούστα σε mini μήκος την οποία συνδύασε με στενό top επίσης σε μαύρο χρώμα με cut outs στους ώμους. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα ankle strap πέδιλα ενώ είναι ιδανικό για μια stylish και κομψή βραδινή εμφάνιση.


Σε άλλη εμφάνιση της επέλεξε μια midi leather φούστα σε μαύρο χρώμα την οποία συνδύασε αρμονικά με ένα λευκό tank top. Το συγκεκριμένο look μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί με ένα cardigan ή μια καμπαρντίνα όσο και το βράδυ.


Ένα look το οποίο ανταποκρίνεται απόλυτα στις τάσεις της σεζόν και το "brown trend” είναι το επόμενο σύνολο της που ξεχωρίσαμε. Mini leather snakeskin φούστα σε καφέ απόχρωση την οποία συνδύασε με ασορτί μπότες και πουκάμισο σε σκούρα καφέ απόχρωση, ένα total σύνολο από τη Zara.


Μια mini leather φούστα μαύρου χρώματος επέλεξε για ακόμη μια φορά αλλά τη συνδύασε με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα συνδύασε τη φούστα της με λευκό one shoulder top και denim μπότες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ