Follow us

Πώς θα αντιμετωπίσεις το κρύο ως κομψή fashionista

Τα στιλιστικά hacks που ακολουθούν οι fashion experts.

street style splash news / ideal image

Ακόμα και με μία μικρή καθυστέρηση, ο χειμώνας είναι πλέον εδώ και το κρύο έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως χρειάζεται να βρούμε τους καλύτερους τρόπους για να ντυθούμε κομψά και προσεγμένα, ενώ ταυτόχρονα δεν κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο στιλ μας. Ευτυχώς οι fashionistas έχουν να μας προτείνουν τα πιο έξυπνα styling tips.

Διαβάστε Επίσης

Δημιούργησε layering

Διαφορετικές στρώσεις από ρούχα ή διαφορετικές στρώσεις από πανωφόρια. Το στιλιστικό hack του layering είναι ένα από τα πιο έξυπνα για την περίοδο του χειμώνα, αφού θα σε βοηθήσει να προστατευτείς από το κρύο, αλλά και να κάνεις τα καθημερινά looks σου πιο ενδιαφέροντα.

Πόσο χρήσιμα είναι τα καλσόν;

Η σχέση των γυναικών με τα καλσόν είναι κάπως περίεργη. Κάποιες τα λατρεύουν και κάποιες τα αποφεύγουν. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως τα καλσόν είναι τέλεια επιλογή για να προστατευτείς από τη χαμηλή θερμοκρασία, αλλά και να ομορφύνεις το look σου. Φέτος τον χειμώνα μάλιστα, τα καλσόν ανήκουν στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όσο και σε πιο έντονες. Εμείς σου προτείνουμε σίγουρα να ξεκινήσεις τη συλλογή σου με μαύρα καλσόν, τα οποία συνδυάζονται τέλεια με φούστες και φορέματα και σε προστατεύουν από τη χαμηλή θερμοκρασία. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να πετύχεις ένα πιο cozy αποτέλεσμα, μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και μέσα από τα παντελόνια σου.

Επέλεξε ζεστά υφάσματα

Η επιλογή των κατάλληλων υφασμάτων είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε εποχή του χρόνου. Όσον αφορά στον χειμώνα, τα μάλλινα ρούχα και πανωφόρια είναι άκρως απαραίτητα για την πιο κρύο εποχή του χρόνου, δηλαδή τον χειμώνα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ