Follow us

Πώς θα φορέσεις το καλσόν από την Calzedonia που έγινε viral στα social media | Είναι τέλειο για το πολύ κρύο

Το καλσόν που έγινε ανάρπαστο στο TikTok.

street style Splash News / Ideal Image

Φέτος τον χειμώνα, τα καλσόν έχουν την τιμητική τους. Πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των οίκων David Koma, Ahluwalia & Coperni, Dundas, Nina Ricci, Gucci και Victoria Beckham, οι οποίοι μας έπεισαν πως ένα καλσόν είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Αυτό το κατάφεραν προτείνοντας μας να φορέσουμε καλσόν σε έντονα χρώματα, όπως το απόλυτο color trend, δηλαδή το κόκκινο.

Φέρνοντας στο μυαλό τα καλσόν, ο νους μας πηγαίνει αυτομάτως στην Calzedonia, το ιταλικό brand που μας προσφέρει τα πιο κομψά και ιδιαίτερα σχέδια. Φέτος μάλιστα, στη νέα συλλογή της Calzedonia για τον χειμώνα του 2023-2024, υπάρχει ένα καλσόν που κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των γυναικών και να γίνει viral. Ο λόγος για ένα γυαλιστερό καλσόν σε μπορντό απόχρωση, το οποίο είναι cozy συνεπώς τέλειο για τον χειμώνα.

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει, ένα καλσόν όπως αυτό από την Calzedonia είναι τέλειο τρόπος για να αναβαθμίσεις τα looks σου. Ο safe τρόπος είναι να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα. Εάν θέλεις ωστόσο να πετύχεις ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, η παρακάτω fashionista και TikToker προσφέρει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση.

Πιο συγκεκριμένα, σου προτείνει να το συνδυάσεις με ένα party dress σε παρόμοιες αποχρώσεις, μαύρα πέδιλα και μαύρο σακάκι. Το αποτέλεσμα είναι glam και πολύ ιδιαίτερο.

Δες εδώ το βίντεο

Get the Item

Πώς θα φορέσεις το καλσόν από την Calzedonia που έγινε viral στα social media | Είναι τέλειο για το πολύ κρύο
Πολύ Γυαλιστερό Καλσόν Calzedonia

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ