Follow us

Η τραγουδίστρια της no.1 επτυχίας του TikTok φωτογραφήθηκε με κοστούμι της Vassia Kostara

Η Tate Mcrae εμπιστεύτηκε την Ελληνίδα σχεδιάστρια στην τελευταία της εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια της no.1 επτυχίας του TikTok φωτογραφήθηκε με κοστούμι της Vassia Kostara Splash News / Ideal Images

Οι άρρηκτα συνδεδεμένοι κλάδοι της μόδας και της μουσικής δεν σταματάνε να εκπλήσσουν το κοινό με τις νέες τους συνεργασίες. H TateMcrae αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον χώρο των social media με την επιτυχία της "Greedy", η οποία βρίσκεται στο Νο.1 του Today's Top Hits στο Spotify και στο Νο.11 στα Top Billboard Hits, έχοντας κατακτήσει 104.2 εκατομμύρια streams, ενώ παράλληλα το τραγούδι της έχει χρησιμοποιηθεί σε 1.3 εκατομμύρια TikTok.

Η δυναμική της έφερε στο προσκήνιο μία ιδιαίτερη συνεργασία με την αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά. Καθώς η εποχή είναι ιδανική για εμφανίσεις με κοστούμι, η Tate Mcrae επέλεξε από το Vassia Kostara Brand να συνδυάσει το νεανικό της look με μία business formal και παράλληλα loose εμφάνιση. Συγκεκριμένα, διάλεξε το Power in Stripes Blazer, Corset & Pants σε γκρι χρώμα για τη φωτογράφιση του Cover Story του Billboard. Τελειοποίησε το office look με το απενοχοποιημένο trend των μαύρων πέδιλων που φοριούνται με λευκές κάλτσες πάνω από τον αστράγαλο.

Η σχεδιάστρια ανάρτησε τις φωτογραφίες του Billboard στο Instagram του brand της και δήλωσε τον ενθουσιασμό της για το πόσο ωραίο είναι να βλέπει ότι η Tate Mcrae αναδεικνύει τα ρούχα που η ίδια επιμελήθηκε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ