Follow us

Χριστίνα Μπόμπα - Νάντια Ράπτη | Ο παρόμοιος αλλά και διαφορετικός τρόπος που φόρεσαν το ίδιο κοστούμι

Το κλασικό κοστούμι with a twist που επέλεξαν οι δύο fashionistas

Χριστίνα Μπόμπα - Νάντια Ράπτη | Ο παρόμοιος αλλά και διαφορετικός τρόπος που φόρεσαν το ίδιο κοστούμι Instagram

Τα διαχρονικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας μας διευκολύνουν στην απόφαση που πρέπει να πάρουμε όταν αναζητάμε το ιδανικό outfit για κάθε περίσταση. Τα κλασικά και timeless fashion items μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση επιθυμούμε προσφέροντας μας στιλ, κομψότητα όπως και την ευελιξία για έναν πιο safe πειραματισμό ο οποίος θα εκφράζει το γούστο μας αλλά και θα ανταποκρίνεται καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως στα περισσότερα staples της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε φορώντας ένα κλασικό κοστούμι.

Το pinstripe suit είναι ένα κλασικό κοστούμι το οποίο χαρίζει σε εμφανίσεις αντρών και γυναικών στιλ και φινέτσα εδώ και πολλές δεκαετίες. Το κοστούμι με τις χαρακτηριστικές κάθετες λεπτές ρίγες είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα και fashionable κοστούμια που μπορείς να επιλέξεις αυτή την εποχή. Οι Ελληνίδες celebrities που αγαπούν τη μόδα, το έχουν εντάξει στις εμφανίσεις τους, επιλέγοντας να το συνδυάσουν με τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ τους, χαρίζοντας μας έμπνευση για stylish και κομψά σύνολα.

Το pintripe κοστούμι είναι μία από τις πιο ενημερωμένες και επίκαιρες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις για το κοστούμι σου ενώ λόγω της δημοφιλίας του κυκλοφορεί στην αγορά σε διάφορες εκδοχές. Το έχουμε βρει σε άλλα χρώματα, πέρα από το κλασικό μαύρο με οριζόντιες λεπτές ρίγες σε γκρι απόχρωση, όπως σε εκρού όπως και μπορντό ενώ μία νέα version του είδαμε να επιλέγουν η Χριστίνα Μπόμπα και η Νάντια Ράπτη.

Το κοστούμι που επέλεξαν οι δύο fashionistas είναι από τη συλλογή για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2023-24 του brand Nadia Rapti και είναι μία bold εκδοχή του pinstripe μοτίβου. Συγκεκριμένα, το two piece είναι σε μαύρο χρώμα και οι οριζόντιες ρίγες του είναι λευκού χρώματις και λεπτές, όμως δίνουν την εντύπωση από μακριά ότι είναι παχιές.

Η Χριστίνα Μπόμπα συνδύασε το stylish κοστούμι με λευκό T-shirt και μαύρα cowboy boots ενώ η Νάντια Ράπτη επέλεξε επίσης ένα λευκού χρώματος top όμως ήταν turtleneck δίνοντας έτσι ένα εντελώς διαφορετικό ύφος στο κοστούμι της.

Δες τις εμφανίσεις τους



Το κοστούμι από τη συλλογή της Nadia Rapti

Freesia blazer, Nadia Rapti

Freesia pants, Nadia Rapti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ