Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο διάσημο κοστούμι της νέας σεζόν

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Το κοστούμι ανήκει στην κατηγορία των ρούχων που έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη στιλιστική εξέλιξη μέσα στον χρόνο. Από αποκλειστικό προνόμιο της ανδρικής γκαρνταρόμπας πέρασε στη γυναικεία, και από ένα co-ord που προοριζόταν αποκλειστικά για formal ή business περιστάσεις, πλέον πρωταγωνιστεί στο street style. Σήμερα, το κοστούμι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και αλάνθαστη επιλογή για διάφορα dress codes. Τη στιλιστική αξία του κοστουμιού μάς υπενθύμισε πρόσφατα και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε μπορντό απόχρωση και λευκές κάθετες ρίγες από τη νέα συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Βάσιας Κωσταρά. Η Τόνια Σωτηροπούλου συνδύασε το κοστούμι της με επίσης μπορντό top, δημιουργώντας ένα tone to tone αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσές γόβες.

Διαβάστε Επίσης

Το μπορντό μάλιστα είναι το micro trend που απασχολεί πολύ τον κόσμο της μόδας, αφού αποπνέει φινέτσα και πολυτέλεια. Η εν λόγω απόχρωση έχει πάρει το όνομά της από την ομώνυμη γαλλική πόλη και το διάσημο κρασί Bordeaux, ενώ είναι ιδανική για την περίοδο του χειμώνα.

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

toniasotiropoulou

Πώς θα φορέσεις όμως το κοστούμι σου αυτή την εποχή; Oι fashionistas προτιμούν τα κοστούμια σε loose γραμμές, τα οποία είναι ιδανικά για την καθημερινότητα και τα συνδυάζουν τόσο με flat παπούτσια όπως τα loafers, τα sneakers ή οι flat μπαλαρίνες. Εξίσου εναλλακτικές επιλογές είναι τα loafers με τετράγωνο τακούνι, τα μποτάκια ή ακόμα και οι γόβες.

Get the Look

Σακάκι Vassia Kostara

Παντελόνι Vassia Kostara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ