Follow us

5 micro trends που βλέπουμε παντού στο Instagram και να ανανεώσουν το χειμερνό στιλ σου

Ανανέωσε το στιλ σου με τα micro trends που προτείνουν οι fashionistas.

street style Splash News / Ideal Image

Κάθε νέα σεζόν που ξεκινά, το στιλ μας επηρεάζεται από τις τάσεις της μόδας που παρουσιάζουν οι οίκοι μόδας, αφού αυτό είναι το όραμά τους για τον γυναικείο τρόπο ντυσίματος. Στη συνέχεια όμως, οι A-listers της μόδας παρουσιάζουν τους πιο ιδιαίτερους τρόπους για να υιοθετήσουμε τις επικρατέστερες τάσεις, ενώ παράλληλα προτείνουν τα δικά τους micro-trends που σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνονται ανάρπαστα.

Διαβάστε Επίσης

Κάπως έτσι, κάνοντας ένα scroll down στα Instagram προφίλ των fashion influencers, μπορούμε να ξεχωρίσουμε με ευκολία τα αγαπημένα τους micro-trends. Για παράδειγμα, φέτος οι faux γούνες βρίσκονται στην επικαιρότητα ως ένα από τα πιο ζεστά και cozy πανωφόρια για τις ημέρες με πολύ κρύο. Ταυτόχρονα όμως, το εν λόγω πανωφόρι έχει την ικανότητα να αναβαθμίζει αμέσως ένα look χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling.

Τα τελευταία χρόνια, το leather trend είναι αρκετά διάσημο στον κόσμο της μόδας. Οι fashionistas βέβαια αυτή τη χρονιά αποφάσισαν να στρέψουν την προσοχή τους στις maxi δερμάτινες φούστες σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το καφέ. Όσον αφορά στα bottoms, οι πλεκτές φούστες είναι επίσης αρκετά αγαπητές από τις fashion lovers.

Διαβάστε Επίσης

Η λίστα με τα micro-trends της σεζόν ολοκληρώνεται με τα αξεσουάρ στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, δηλαδή το κόκκινο. Τσάντες, καπέλα, καλσόν, παπούτσια, κασκόλ, σκουφιά σε κόκκινη απόχρωση πρόκειται να προσθέσουν περισσότερο χρώμα στο χειμερινό ντύσιμο.

Maxi δερμάτινη φούστα

Faux γούνα

Χρωματιστά καλσόν

Αξεσουάρ σε κόκκινο χρώμα

Πλεκτές φούστες

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ