Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με velvet κοστούμι που είναι ιδανικό για festive looks στη φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας

Το festive look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα

MissBloom TEAM
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με velvet κοστούμι που είναι ιδανικό για festive looks στη φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας Instagram

Εχθές το βράδυ (23/11) έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας. Οι παρόντες παρακολούθησαν τα λαμπάκια να ανάβουν στο εντυπωσιακό δέντρο ύψους 17 μέτρων, στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρονιά. Όσοι επέλεξαν να παρευρεθούν στο πρώτο εορταστικό event των φετινών Χριστουγέννων βίωσαν μία ευχάριστη εμπειρία, με τα φώτα να κατακλύζουν τον χώρο και στη συνέχεια να ακολουθεί χορός και τραγούδι με ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ήταν οι οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ενώ η εορταστική ατμόσφαιρα απογειώθηκε με τις φωνές του Δώρου Δημοσθένους και της Πέννυς Μπαλτατζή η οποίοι συνοδεύονταν από την Athens Big Band.

Για την ξεχωριστή περίσταση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο co ord της Diane Von Fusterberg. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε ένα velvet κοστούμι σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με μαύρο top και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Δες την εμφάνισή της

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με velvet κοστούμι που είναι ιδανικό για festive looks στη φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας

Ένα velvet κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες τόσο λόγω του formal όσο και λόγω του festive χαρακτήρα του. Επέλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει στο στιλ σου και ξεχώρισε στα φετινά εορταστικά ρεβεγιόν και events.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ