Follow us

Το look της Βάσιας Κωσταρά που αποδεικνύει πως ένα velvet κοστούμι είναι τέλειο για τις γιορτές

Το party look της Βάσιας Κωσταρά.

MissBloom TEAM
vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Αμέσως μόλις το ημερολόγιο δείξει πως η εορταστική περίοδος πλησιάζει, τα καταστήματα γεμίζουν με τις festive συλλογές των brands, οι οποίες είναι γεμάτες από παγιέτες και πούλιες, glitter και metallics. Ωστόσο, εάν ανυπομονείς για τις γιορτές, αλλά δεν είσαι μεγάλη fan του glam, υπάρχει τρόπος για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις. Αρκεί να ακολουθήσεις τη στιλιστική πρόταση της Βάσιας Κωσταρά.

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας έδωσε το παρών στην παρουσίαση των τεσσάρων νέων συλλογών του οίκου Georg Jensen σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών. Για την εν λόγω τόσο ξεχωριστή περίσταση, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να φορέσει ένα velvet κοστούμι σε καφέ απόχρωση με διάσπαρτο glitter. Πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνισή της με κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή του Georg Jensen και χαρακτηρίζονται από τη σκανδιναβική αισθητική του οίκου.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στη στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά είναι πως ένα velvet κοστούμι είναι ιδανική επιλογή για τις festive εμφανίσεις σου. Μπορεί να είναι ένα βελούδινο μαύρο κοστούμι που είναι διαχρονικό ή να προτιμήσεις ένα κοστούμι σε πιο ιδιαίτερη απόχρωση όπως το μπορντό, το σκούρο πράσινο ή το καφέ όπως αυτό της σχεδιάστριας. Τα βελούδινα κοστούμια είναι πολύ εντυπωσιακά και αρκεί να προσθέσεις τα απαραίτητα κοσμήματα για να ολοκληρώσεις το εορταστικό σύνολό σου.

Η εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά
Courtesy of Georg Jensen
Βάσια Κωσταρά
Courtesy of Georg Jensen
Βάσια Κωσταρά
Courtesy of Georg Jensen

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ