Follow us

Αυτές οι γόβες από τη Zara έγιναν viral από τις shoe lovers του TikTok | Είναι τέλειες για τις γιορτές

Οι γόβες από τη Zara που θα αναβαθμίσουν το festive style σου.

street style Splash News / Ideal Image

Εάν είσαι fan της Marilyn Monroe, που υποστήριζε πως εάν δώσεις το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών σε μία γυναίκα, εκείνη μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο ή εάν η αγαπημένη σου ηρωίδα σειράς είναι η Carrie Bradshaw του Sex and the City, που είχε μία πλούσια συλλογή από γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα, τότε είναι σίγουρο πως ανήκεις στην κατηγορία των shoe lovers. Η αλήθεια είναι η κατάλληλη επιλογή παπουτσιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την επιτυχία ενός outfit. Μπορεί δηλαδή να αναβαθμίσει ή να μειώσει το τελικό αποτέλεσμα, συνεπώς χρειάζεται να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικές.

Διαβάστε Επίσης

Με την εορταστική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών και με τις festive συλλογές των brands να έχουν βρει ήδη τις θέσεις τους στα καταστήματα και τα online shops, έχουμε ήδη ξεκινήσει να αναζητάμε τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις μας.

Σε περίπτωση μάλιστα που ξεκινήσεις τις αγορές σου από τα party shoes, αξίζει σίγουρα να ρίξεις μία ματιά σε αυτές τις viral γόβες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι γόβες από τη festive συλλογή της Zara, οι οποίες έχουν ενθουσιάσει τόσο τις fashionistas του TikTok, κάνοντας τες viral. Οι εν λόγω γόβες είναι slingback, σε μπεζ απόχρωση και είναι διακοσμημένες με μικρές πέρλες και στρας, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πώς θα τις φορέσεις; Με το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα, με ένα τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με λευκό πουκάμισο ή ακόμα και με ένα κοστούμι.

Δες εδώ το βίντεο

Get the Item

Εξώφτερνο παπούτσι με τακούνι και λεπτομέρεια πέρλες Zara
Εξώφτερνο παπούτσι με τακούνι και λεπτομέρεια πέρλες Zara

Θα τις βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ