Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο το pinstripe παντελόνι της σε βραδινή έξοδο

Ο μοντέρνος τρόπος που συνδύασε το κλασικό παντελόνι που φοράνε οι πιο ενημερωμένες fashionistas

MissBloom TEAM
Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο το pinstripe παντελόνι της σε βραδινή έξοδο Instagram

Κάθε σεζόν διαφορετικές τάσεις πρωταγωνιστούν φωτίζοντας έτσι πολλά κομμάτια τα οποία έχουν τα χαρακτηριστικά που η κάθε τάση πρεσβεύει. Η quiet luxury τάση που φέτος είναι στο προσκήνιο έχει κάνει πολλά κομμάτια, χρώματα όπως και μοτίβα να ξεχωρίσουν λόγω της διαχρονικής τους αξίας όπως και του φινετσάτου χαρακτήρα τους. Πέρα από τις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ χρώματος ένα ακόμη trend on trend που έχει ξεχωρίσει από την τάση της ήσυχης πολυτέλειας είναι η τάση των pinstripe.

Το pinstripe pattern κυρίως κυκλοφορεί σε κοστούμια όπου το blazer ή το παντελόνι του κοστουμιού μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά και όχι απαραίτητα ως co ord. Το pinstripe pattern είναι ένα κλασικό μοτίβο το οποίο θεωρείται διαχρονικό εδώ και δεκαετίες όπου πρωτοεμφανίστηκε στην Αγγλία και ήταν σήμα κατατεθέν της φινέτσας και του στιλ. Τη φετινή σεζόν, το κοστούμι με τις λεπτές κάθετες ρίγες πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις των ενημερωμένων fashion it girls όπως και των fashion lovers celebrities.

Τα street style looks των fashionistas που μας εμπνέουν είναι ποικίλα, δίνοντας μας έτσι γκάμα έμπνευσης για τις επιλογές μας έτσι ώστε να φορέσουμε το pinstripe pattern με τον τρόπο που ανταποκρίνεται καλύτερα στο γούστο και το στιλ μας.

Με έναν μοντέρνο τρόπο ένταξε το pinstripe pattern η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη βραδινή εμφάνιση της, αποδεικνύοντας πως το κλασικό κομμάτι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας όπως και σε κάθε περίσταση, αρκεί να δημιουργήσουμε το σωστό styling. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε να φορέσει ένα pinstripe παντελόνι το οποίο συνδύασε με μαύρο strapless top και ψηλοτάκουνες λουστρινένιες pointy γόβες μαύρου χρώματος. Το look της ολοκλήρωσε με έντονα χρυσά κοσμήματα και μαύρη ζώνη.

Δες την εμφάνισή της

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο το pinstripe παντελόνι της σε βραδινή έξοδο

Τα pinstripe παντελόνια για να υιοθετήσεις το look

Παντελόνι με ρίγες και γαζιά, Zara

Ψηλόμεσο κομψό παντελόνι, H&M

Wide leg ριγέ παντελόνα με πιέτες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ