Follow us

Η Δούκισσα Νομικού με το party look που θα σε εμπνεύσει για την εορταστική περίοδο

Η festive εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού.

MissBloom TEAM
dutchesss_ Instagram @dutchesss_

Η εορταστική περίοδος ξεκινά με εμάς να ανυπομονούμε να φορέσουμε τα πιο glam κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Άλλωστε η εποχή των Χριστουγέννων είναι η τέλεια ευκαιρία για να προσθέσουμε περισσότερη λάμψη, ακόμα και στα looks της καθημερινότητας. Εκτός από τις festive συλλογές των αγαπημένων μας brands, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, πολύτιμη βοήθεια είναι η έμπνευση που μας προσφέρουν οι celebrities με τις glam εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα look που φόρεσε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού.

Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στο Λονδίνο και έδωσε το παρών στο πάρτι της Σίλιας Κριθαριώτη. Η σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε τη συνεργασία της με το πολυκατάστημα Harrods, ενώ για τη νέα καμπάνια της φωτογραφήθηκε το διάσημο top model, Kate Moss. Για την εν λόγω περίσταση, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα με οριζόντιες ρίγες σε αποχρώσεις όπως το ροζ, το κίτρινο, το λευκό και το γαλάζιο, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μπότες στο ίδιο pattern. Και τα δύο κομμάτια φέρουν την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Το styling tip που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού είναι πως τα party dresses είναι μία από τις καλύτερες προσθήκες που μπορείς να κάνεις στη festive γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με flat είτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με το προσωπικό στιλ σου και την περίσταση.

Το party look της Δούκισσας Νομικού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ