Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προτείνει τι να φορέσεις σε μία festive έξοδο εάν δεν σου αρέσουν οι παγιέτες

Η στιλιστική πρόταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό των γιορτών, οι δρόμοι και τα σπίτια είναι στολισμένα και τα καταστήματα είναι γεμάτα από party συλλογές που μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Ο στόχος άλλωστε είναι να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά festive looks. Ωστόσο, τι γίνεται εάν δεν είσαι μεγάλη fan της παγιέτες, που είναι το στοιχείο που πρωταγωνιστεί στη μόδας της τρέχουσας σεζόν; Ευτυχώς για όλες μας υπάρχουν αρκετές στιλιτικές επιλογές, ώστε καθεμία από εμάς να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα την κάνει να νιώθει ο εαυτός της. Ακριβώς όπως αυτό το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας μερικά clicks στον προσωπικό λογιαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram, πρόκειται να βρεις στιλιστική έμπνευση για κάθε περίσταση. Σε ένα από τα posts λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φορά ένα λευκό κοστούμι, το οποίο έχει συνδυάσει με nude γόβες και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια vintage αισθητικής.

Το κοστούμι γενικά είναι ιδανικό για επίσημες περιστάσεις, ενώ μπορεί εύκολα να πρωταγωνιστήσει στις party εμφανίσεις την εν λόγω περιόδου. Επέλεξε ένα λευκό κοστούμι όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και συνδύασε το με party shoes όπως ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες που είναι διακοσμημένα με μικρά στρας ή πέρλες. Αναβάθμισε το αποτέλεσμα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσεις.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ