Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με τη Massimo Dutti δερμάτινη φούστα που θα φορέσεις σε day to night σύνολα

Στιλιστική έμπνευση από την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη.

Instagram @elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Ρίχνοντας μία ματιά στις τάσεις που εμφανίστηκαν στον κόσμο της μόδας και έχουν παραμείνει για χρόνια στην επικαιρότητα, το leather trend είναι η πρώτη μας σκέψη. Τις τελευταίες σεζόν, τα (faux) δερμάτινα ρούχα πρωταγωνιστούν στις συλλογές των οίκων και brands μόδας, παρουσιάζοντας μας νέους και πολύ σύγχρονους τρόπους για να τα φορέσουμε. Ένα από τα κομμάτια μάλιστα που έχουν ξεχωρίσει και αγαπήσει αρκετά οι fashion experts είναι η δερμάτινη φούστα. Ακριβώς αυτό το bottom φαίνεται πως αγαπά και η Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega, Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε μία χειμερινή εμφάνιση. Συνδύασε ένα πουλόβερ σε μπορντό απόχρωση με μία μίντι δερμάτινη φούστα με ζώνη από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις και εσύ σε μία δερμάτινη φούστα, ωστόσο σε απασχολεί το styling, χρειάζεται να γνωρίζεις πως το εν λόγω bottom είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Για παράδειγμα, στο γραφείο μπορείς να τη συνδυάσεις με pussy bow πουκάμισο και γόβες ή loafers, ενώ για μία πιο casual περίσταση, προτείνουμε να τη φορέσεις με ένα πουλόβερ ή με ένα ζιβάγκο και sneakers ή knee length μπότες. Φυσικά, η δερμάτινη φούστα πρωταγωνιστεί και στο party style. Συνδύασε την με tank tops, σατινέ πουκάμισα ή bodysuits και γόβες σε ένα θηλυκό look που αποπνέει δυναμισμό και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Look

Μίντι φούστα από δέρμα νάπα με ζώνη Massimo Dutti
Μίντι φούστα από δέρμα νάπα με ζώνη Massimo Dutti

Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ