Follow us

Ο αλάνθαστος τρόπος για να φορέσεις παγιέτες σύμφωνα με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε το παρών στο fashion show του Δημήτρη Πέτρου.

Ζενεβιέβ Μαζαρί NDP Photo Agency

Ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου γιόρτασε την 15ετή πορεία του στον κόσμο της μόδας, διοργανώνοντας ένα άκρως εντυπωσιακό fashion show στη διάρκεια του οποίου παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για την εν λόγω περίσταση, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημιούργησε ένα total black σύνολο, δείχνοντας μας τον αλάνθαστο τρόπο για να φορέσουμε τις παγιέτες. Πιο συγκεκριμένα, η creative director και παρουσιάστρια συνδύασε ένα μαύρο top με μαύρο υφασμάτινο skinny παντελόνι και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα σακάκι με παγιέτες σε επίσης μαύρο χρώμα.

Διαβάστε Επίσης

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από το look της Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι πως για να δημιουργήσεις ένα κομψό αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνδυάσεις το glam item που έχεις επιλέξει με ένα basic κομμάτι της capsule γκαρνταρόμπας. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να φορέσεις ένα τοπ με παγιέτες, συνδύασε το με το αγαπημένο σου τζιν ή με ένα μαύρο παντελόνι. Αντίστοιχα, εάν θέλεις να φορέσεις μία φούστα με παγιέτες, προτίμησε να τη συνδυάσεις με ένα λευκό ή μαύρο πουκάμισο. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τις υπερβολές και τα σύνολα σου θα είναι πολύ chic.

Η εμφάνιση της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Get the Look

Σακάκι παγιέτα - Gold Label BSB

Γυναικείο σακάκι blazer βελουτέ με παγιέτες Funky Buddha

Κοντό σακάκι Stradivarius

Μεσάτο μπλέιζερ Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ