Follow us

Το brand που εμπιστεύονται οι Ελληνίδες celebrities για τις πιο iconic εμφανίσεις τους

Το κοινό στις πιο κομψές και stylish εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities

Karl Lagerfeld Instagram

Αρκετές είναι οι φορές που για τα events και τις περιστάσεις όπου επιθυμούμε να ξεχωρίσουμε με την εμφάνιση μας, εμπιστευόμαστε ένα συγκεκριμένο brand το οποίο γνωρίζουμε ότι εκφράζει το στιλ μας και πρόκειται να μας χαρίσει τον τίτλο της "πιο καλοντυμένης". Μπορεί κάποιες από εμάς να μην έχουμε ακόμη εντοπίσει ποιο είναι αυτό το brand που ταιριάζει αρμονικά και απόλυτα στο στιλ μας. Εκείνο, όμως, που θα καταφέρει με κάθε item της συλλογής του να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα συνδυάζοντας την κομψότητα με μοντέρνα στοιχεία, αυτό είναι που πρόκειται πραγματικά να μας κρατάει on the tip of our toes και να το εμπιστευόμαστε κάθε σεζόν.

Οι Ελληνίδες celebrities που αγαπούν τη μόδα εμπιστεύονται τις δημιουργίες του οίκου Karl Lagerfeld. Για τη νέα σεζόν, ο οίκος παρουσίασε μία συλλογή γεμάτη χρώμα με κομμάτια από τα αρχεία του σχεδιαστή να αποκαλύπτουν μία νέα δημιουργική πλευρά με έντονα χρώματα και αποχρώσεις που αναδεικνύεται από τα πλεκτά, τα κοστούμια και τα παλτό της νέα συλλογής. Τα iconic Karl Lagerfeld classics παρουσιάζονται με μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα, color blocking μοτίβα και rock στοιχεία. Στη νέα του συλλογή, ο οίκος φέρνει στο προσκήνιο τη σφραγίδα ορόσημο του, το μεταλλικό logo, που διακοσμεί τις τσάντες και τα κοσμήματα. Η νέα συλλογή αντικατοπτρίζει απόλυτα το όραμα του Karl Lagerfeld μέσω της λειτουργικότητας, της πρωτοπορίας και της αυτοπεποίθησης.

Ο Karl Lagerfeld παρουσιάζει στη νέα συλλογή του μία σειρά από εμβληματικά outerwear κομμάτια για όλες τις περιστάσεις. Κοντά puffer jackets και μακριά tailored παλτό είναι κάποια από τα κομμάτια που ξεχωρίζουμεμ ενώ τα διαφορετικά υλικά και οι υφές, όπως το faux fur, το mohair και οι shearling λεπτομέρειες, ενισχύουν την ποικιλία της συλλογής. Χρώματα όπως το λαδί, το φωτεινό κόκκινο και το μοβ συνοδεύουν το μαύρο και το λευκό στην χρωματική παλέτα της σεζόν και δίνουν ένα μοντέρνο twist στα tailored κοστούμια και τα tweed set, τα οποία βλέπουμε να προτιμούν αρκετές Ελληνίδες celebrities. Hero piece της σειράς των αξεσουάρ είναι η Ikon K τσάντα με το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχήμα που δημιουργεί το γράμμα Κ, μία τσάντα που κράτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνδύασε με ένα total Karl Lagerfeld look.

Τα Karl Lagerfeld looks των Ελληνίδων celebrities:


Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα χρώματα που χαρακτηρίζουν περισσότερο τον σχεδιαστή, δηλαδή το λευκό και το μαύρο, επιλέγει για τις φινετσάτες και stylish εμφανίσεις της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα co-ord το οποίο αποτελείται από boot cut παντελόνα σε μαύρο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες στα μπατζάκια, στις τσέπες όπως και στη μέση, ενώ το αμάνικο top έχει λευκές γραμμές στη λαιμόκοψη όπως και μία ιδιαίτερη λευκή γραμμή κατά μήκος των ώμων.


Σε άλλη της εμφάνιση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα Karl Lagerfeld στενό μακρυμάνικο midi φόρεμα με cut out μαύρου χρώματος, ένα φόρεμα κομψό και κλασικό με μοντέρνες λεπτομέρειες. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί επάξια να κερδίσει τη θέση του αγαπημένου little black dress στην γκαρνταρόμπα μας.


Το φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το brand που εμπιστεύονται οι Ελληνίδες celebrities για τις πιο iconic εμφανίσεις τους
Long Sleeve Cut Out Knit Dress Karl Lagerfeld, Gusto


Κλέλια Ανδριολάτου

Η ηθοποιός δημιουργεί συχνά preppy looks επιλέγοντας τα κατάλληλα κομμάτια για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το preppy look που ξεχωρίσαμε ήταν εκείνο στο οποίο επέλεξε το Karl Lagerfeld sparkly denim δείχνοντας μας πως μπορούμε να το φορέσουμε όλες τις ώρες της ημέρας συνδυάζοντας το με ένα κλασικό knit top με γιακά, σε λευκό και μαύρο χρώμα.


Κλέλια Ανδριολάτου

Knit top Karl Lagerfeld, Duomo.gr
Knit top Karl Lagerfeld, Duomo.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα total Karl Lagerfeld look με μερικά από τα πιο iconic και χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μία mini vinyl μαύρη φούστα, την οποία συνδύασε με το faux fur cropped jacket σε έντονο πράσινο χρώμα που είχε vinyl λεπτομέρειες. Το εντυπωσιακό look της ολοκλήρωσε με την εμβληματική Ikon K τσάντα.

Βρες την τσάντα στα πολυκαταστήματα attica.


Μαίρη Βυτίναρος

Η Μαίρη Βυτίναρος επέλεξε και προτείνει μία διαφορετική εκδοχή του ανδρόγυνου blazer, ιδανική για τις γιορτινές ημέρες. Το μοντέλο φόρεσε το festive και κομψό co-ord της holiday συλλογής του οίκου Karl Lagerfeld, το οποίο αποτελείται από mini sequin φούστα, αντί για παντελόνι, σε μαύρο χρώμα και εντυπωσιακό μαύρο sequin blazer.

Μαίρη Βυτίναρος

Έβελυν Καζαντζόγλου

Η international fashion influencer, Έβελυν Καζαντζόγλου, προτίμησε το tweed set που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες όποιο κι αν είναι το στιλ τους. Η stylish influencer επέλεξε να φορέσει ένα μοντέρνο πολύχρωμο tweed set με midi στενή φούστα και tweed jacket με μαύρες λεπτομέρειες και κουμπιά "KARL".

Έβελυν Καζαντζόγλου

Χρυσάνθη Κουρούπη

Η fashion blogger προτίμησε ένα κλασικό tweed set σε μία girly απόχρωση. Το μπουκλέ iconic Karl Lagerfeld set σε ροζ χρώμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ είναι μία ιδανική επιλογή για τις day-to-night εμφανίσεις μας. Παρ' αυτά τόσο το cardigan όσο και το bottom μέρος του set μπορούν να συνδυαστούν ξεχωριστά με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με μεγάλη ευκολία.


Το Karl Lagerfeld set

Cropped boucle cardigan Karl Lagerfeld, Simple Caracters
Cropped boucle cardigan Karl Lagerfeld, Simple Caracters

Boucle knit skirt Karl Lagerfeld, Simple Caracters
Boucle knit skirt Karl Lagerfeld, Simple Caracters

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή στο simple-caracters.gr, r-shop.gr, duomo.gr και στα Attica Department Stores.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ