Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσαν το ίδιο φόρεμα με παγιέτες | Είναι τέλειο για τις γιορτές

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έβελυν Καζαντζόγλου με το πιο girly φόρεμα για τις γιορτές.

forema Instagram

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναδείξουμε την πιο glam πλευρά του εαυτού μας, φορώντας ρούχα με παγιέτες, glitter ή mettalics. Η εν λόγω εποχή άλλωστε είναι γεμάτη με καλέσματα σε γιορτινά parties, γεύματα και φυσικά τα ρεβεγιόν, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με περισσότερα λαμπερά ρούχα. Εάν βρίσκεσαι σε αναζήτηση του τέλειου φορέματος με παγιέτες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έβελυν Καζαντζόγλου έχουν να σου κάνουν την καλύτερη πρόταση.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο fashion lovers φόρεσαν το ίδιο sequin φόρεμα. Πρόκειται για ένα mini φόρεμα σε φούξια και κόκκινες παγιέτες, το οποίο έχει ένα πολύ θηλυκό κόψιμο στην πλάτη. Όσον αφορά στο styling, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το συνδύασε με ασημί metallic slingback γόβες, ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε να το φορέσει με μαύρες slingback γόβες.

Ένα φόρεμα σε παγιέτες με έντονο χρώμα όπως το κοκκινο, που είναι το color trend της σεζόν, είναι ιδανική επιλογή για τις festive εξόδους της εν λόγω περίοδου. Για να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα, προτείνουμε να το συνδυάσεις με παπούτσια και τσάντα σε ουδέτερο τόνο όπως το μαύρο.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Get the Item

Φόρεμα με παγιέτες Chiara Ferragni
Φόρεμα με παγιέτες Chiara Ferragni

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ