Follow us

5 γιορτινά outfits για να φορέσεις στο Secret Santa με τις φίλες σου

Πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο για τις γιορτές;

street style Splash News / Ideal Image

Η περίοδος των γιορτών είναι γεμάτη από glam events και μία επιπλέον ευκαιρία για να περάσουμε διασκεδαστικό χρόνο τόσο με τις φίλες μας όσο και με την οικογένειά μας. Σε περίπτωση που έχει κανονίσει να κάνεις ανταλλαγή δώρων με τις καλύτερες φίλες σου και αναρωτιέσαι πως θα δημιουργήσεις το τέλειο outfit για τη συγκεκριμένη περίσταση, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε looks που θα σε εμπνεύσουν.

Διαβάστε Επίσης

Styling Tip 1: Ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις σε γιορτινό ένα σύνολο είναι να το εμπλουτίσεις με περισσότερα κοσμήματα ή glam αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ένα statement κολιέ ή ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια είναι τέλεια επιλογή, ακόμα κι αν αποφασίσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν με ένα πουκάμισο ή πουλόβερ.

Styling Tip 2: Σε περίπτωση που θέλεις να πετύχεις ένα ακόμα πιο glam αποτέλεσμα, μπορείς να φορέσεις ακόμα και παγιέτες. Για παράδειγμα, ένα τοπ με παγιέτες ταιριάζει τέλεια με ένα μαύρο παντελόνι, ενώ μία φούστα με παγιέτες σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ είναι επίσης μία κομψή επιλογή.

Τα casual glam σύνολα που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ