Follow us

Η Hailey Bieber φόρεσε το καλσόν που προτιμάται λιγότερο και μας εμπνέει για το πως να το φορέσουμε κι εμείς

Το καλσόν που έχουμε να φορέσουμε από την παιδική μας ηλικία αποκτάει διαφορετικό νόημα

hailey bieber Splash News / Ideal Image

Τα καλσόν είναι σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας από τότε που φορούσαμε φούστες και φορέματα και στις περισσότερες από εμάς αυτό ξεκίνησε από την παιδική μας ηλικία. Χωρίς αμφιβολία τα καλσόν που φορούσαμε μικρότερες είχαν σημαντικές διάφορες στα χρώματα και τα σχέδια σε σχέση με αυτά που επιλέγουμε ως ενήλικες. Όταν ήμασταν παιδιά προτιμούσαμε τα πιο έντονα χρώματα τα οποία θα έκαναν το look μας να ξεχωρίζει. Φούξια, γαλάζιο, ροζ, μωβ, πράσινο, λευκό ήταν κάποιες από τις επιλογές μας για ένα girly look. Μεγαλώνοντας όμως, με τα fashion items που περιλαμβάνονται στην γκαρνταρόμπας μας, το μαύρο χρώμα στα καλσόν μας ήταν αυτό που επικράτησε ανάμεσα σε άλλα σκουρόχρωμα χρώματα.

Οι φετινές τάσεις της μόδας μας προτρέπουν να είμαστε λίγο περισσότερο bold στις επιλογές των καλσόν μας με το κόκκινο χρώμα να είναι εκείνο που πρωταγωνιστεί στα statement καλσόν που επιλέγουμε. Πάραυτα, η fashionista Hailey Bieber, και πολλές φορές trendsetter με τις stylish επιλογές της, επέλεξε ένα καλσόν το οποίο οι περισσότερες από εμάς έχουμε πολλά χρόνια να επιλέξουμε.

Συγκεκριμένα, η Hailey Bieber επέλεξε να φορέσει ένα λευκό sheer καλσόν από τη νέα συλλογή της Calzedonia, το οποίο συνδύασε με mini σατέν λευκό φόρεμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες pointy γόβες και μαύρο τσαντάκι χειρός Prada.

Ένα λευκό sheer καλσόν μπορεί εύκολα να συνδυαστεί τόσο με λευκά φορέματα και φούστες όσο και με μαύρα δημιουργώντας έτσι black & white looks.

Δες την εμφάνισή της


Το καλσόν από την Calzedonia

Η Hailey Bieber φόρεσε το καλσόν που προτιμάται λιγότερο και μας εμπνέει για το πως να το φορέσουμε κι εμείς
Καλσόν 20 Den, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ