Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Πώς συνδύασε ένα ζευγάρι nude μπότες με απόλυτα χειμερινό τρόπο

Το κομψό σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου που ανταποκρίνεται απόλυτα στην πιο επίκαιρη τάση της σεζόν

Αθηνά Οικονομάκου | Πως συνδύασε ένα ζευγάρι nude μπότες με απόλυτα χειμερινό τρόπο Instagram

Κάποια χρώματα είναι απόλυτα διαχρονικά και γνωρίζουμε ότι μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε σε αυτά όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και ταυτόχρονα ενημερωμένο σύνολο. Το χρώμα όπως και η γραμμή του fashion item παίζουν καθοριστικό ρόλο στο κατά πόσο μπορούμε να στρεφόμαστε ξανά και ξανά σε αυτό ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν. Αυτό ακριβώς είναι που μας αρέσει και τόσο πολύ στην quiet luxury τάση η οποία έχει γίνει εμφανές από την προηγούμενη κιόλας σεζόν πως πρόκειται να επικρατήσει και με μεγάλη διαφορά. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας προτρέπει να επενδύουμε σε κομμάτια τα οποία είναι φινετσάτα και διαχρονικά και μας προσφέρουν ένα ενημερωμένο σύνολο, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά τα items για αρκετές σεζόν ακόμη.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα υποδήματα τα οποία επιλέγουμε με τα ίδια κριτήρια, δηλαδή με την επιθυμία μας να είναι stylish και διαχρονικά. Οι μπότες είναι ένα all time classic χειμερινό ζευγάρι παπούτσια που πάραυτα τη φετινή σεζόν θεωρείται must οποιαδήποτε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αναμφίβολα, ένα ζευγάρι μπότες σε μαύρο χρώμα είναι η κλασικότερη επιλογή που μπορούμε να διαλέξουμε όμως εάν θέλουμε εναλλακτικές τότε στην αγορά πρόκειται να βρούμε πολλά διαφορετικά χρώματα για να καλύψουν κάθε γούστο. Σύμφωνα με το quiet luxury trend, οι nude και οι μπεζ αποχρώσεις είναι μια από τις πιο επίκαιρες επιλογές αυτή τη σεζόν σε κάθε είδος fashion item όπως και στα παπούτσια.

Η Αθήνα Οικονομάκου, η οποία φροντίζει επιμελώς το στιλ της και φροντίζει να έχει επαφή με τον κόσμο της μόδας, επέλεξε ένα ζευγάρι nude μπότες χαρίζοντας μας έμπνευση για το πώς μπορούμε να τις συνδυάσουμε κι εμείς και να δημιουργήσουμε ένα stylish look. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα co ord το οποίο αποτελούταν από mini φούστα σε μπεζ απόχρωση με έντονα κουμπιά και ασορτί top πουκάμισο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με flat μπότες σε nude τόνο.

Δες την εμφάνισή της

Μπότα denim με τακούνι, Zara

Over the knee boots, Envie Shoes

Καστόρινες μπότες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ