Follow us

Forever Stylish | "Lola σημαίνει δυναμισμός"

Η Beauty Director του Harper's Bazaar Greece, Λήδα Κοτταροπούλου, μοιράζεται τις αξίες της Lola, του ελληνικού brand που γιορτάζει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Forever Stylish | "Lola σημαίνει δυναμισμός" Βασίλης Μαντάς

Την αξία του ποιοτικού και διαχρονικού ρούχου την έμαθα από την μητέρα μου, λάτρης των ρούχων της Lola, με μύησε στον κόσμο της ποιότητας. Από τότε κάθε ρούχο που επιλέγω θέλω να είναι κομψό, ποιοτικό και διαχρονικό, πόσο μάλλον σήμερα που διανύω τη δεκαετία των 40 και επιθυμώ σε κάθε μου εμφάνιση να υπερισχύει το στιλ και η κομψότητα. Κάθε επίσκεψη στο κατάστημα Lola είναι απολαυστική. Μόνο το άγγιγμα των ρούχων με τις υπέροχες, ποιοτικές υφές τους σε αποζημιώνει.

50 χρόνια Lola

Κύριος λόγος που επιλέγω τα ρούχα Lola είναι γιατί με κάνουν να νιώθω απίστευτα άνετα και πάντα ο εαυτός μου. Επιπλέον, ενισχύουν την δυναμική μου πλευρά και την αυτοπεποίθησή μου ώστε να αντεπεξέρχομαι με επιτυχία στις καθημερινές επαγγελματικές μου προκλήσεις. Ο χρυσός κανόνας του στιλ για μένα είναι "να φοράω τα ρούχα και να μην με φοράνε” και αυτή είναι και συμβουλή μου στις γυναίκες κάθε ηλικίας για να δείχνουν πάντα κομψές.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ