Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο κομψό φόρεμα με παγιέτες για εσένα που αγαπάς τη λάμψη

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο glam φόρεμα.

chrismpo Instagram @chrismpo

Τα glam στοιχεία πρωταγωνιστούν την περίοδο των Χριστουγέννων, προσφέροντας μας την ευκαιρία να φορέσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα ρούχα της συλλογής μας που είναι διακοσμημένα με παγιέτες και πούλιες. Τα φορέματα με παγιέτες μάλιστα είναι μία από τις πιο συχνές επιλογές που κάνουν οι γυναίκες για τις εμφανίσεις τους στις γιορτές. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι σε αναζήτηση του ιδανικού φορέματος, μία πρόσφατη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα πρόκειται να σε εμπνεύσει.

Διαβάστε Επίσης

Η επιχειρηματίας και content creator δημοσίευσε μία ανάρτηση που τη δείχνει να φορά ένα κρουαζέ φόρεμα με μπορντό παγιέτες από τη νέα συλλογή της Ted Baker. Η Χριστίνα Μπόμπα συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι platform shoes επίσης σε μπορντό velvet και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με clutch τσαντάκι στο ίδιο υλικό.

Styling Tip: Για να δημιουργήσεις ένα κομψό αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνδυάσεις το glam item που έχεις επιλέξει με ένα basic κομμάτι της capsule γκαρνταρόμπας. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να φορέσεις ένα τοπ με παγιέτες, συνδύασε το με το αγαπημένο σου τζιν ή με ένα μαύρο παντελόνι. Αντίστοιχα, εάν θέλεις να φορέσεις μία φούστα με παγιέτες, προτίμησε να τη συνδυάσεις με ένα λευκό ή μαύρο πουκάμισο. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τις υπερβολές και τα σύνολα σου θα είναι πολύ chic.

Το glam look της Χριστίνας Μπόμπα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ