Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τις γόβες που ταιριάζουν τέλεια με sequin φορέματα

Το glam look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει επισήμως ξεκινήσει με τις περισσότερες fashion lovers να επικεντρωνόμαστε στις τελευταίες πινελιές για τα glam looks που θα φορέσουμε. Αφού λοιπόν έχεις επιλέξει το party φόρεμά σου, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, επόμενη σημαντική επιλογή είναι εκείνη που αφορά στα παπούτσια. Από όλες τις επιλογές που μπορείς να κάνεις ωστόσο, πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το ιδανικό ζευγάρι γόβες και είναι εκείνο που ταιριάζει τέλεια με sequin φορέματα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής μόδας "Shopping Star" δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να φορά ένα midi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και διακοσμημένο με μοβ παγιέτες. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να το συνδυάσει με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Styling Tip

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει σίγουρα να κρατήσεις από το εν λόγω look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι πως οι μαύρες γόβες είναι η ιδανικότερη επιλογή παοπυτσιών για να συνδυάσεις με ένα sequin φόρεμα. Είναι κομψές και πολύ θηλυκές, ενώ θα χαρίσουν στο glam look σου τη στιλιστική αρμονία που χρειάζεται.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Get the Look

Μαύρες δερμάτινες γόβες Haralas

Γόβες Envie Shoes

Μαύρες γόβες Santoni Kalogirou

Γόβες Le Silla Kalogirou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ