Follow us

Τα stylish looks της σεζόν από τη La Martina

Ιδέες και προτάσεις από το brand που συνδυάζει παράδοση και σύγχρονη αισθητική.

Τα stylish looks της σεζόν από τη La Martina Courtesy of La Martina

Υπάρχουν κάποια brands που συνδυάζουν άριστα στοιχεία της παράδοσης και της κληρονομιάς τους με μια σύγχρονη ματιά και το La Martina είναι ένα απ' αυτά. Το brand που γεννήθηκε στην Αργεντινή και συνέδεσε την ιστορία του με τo άθλημα του ιππικού polo, και άρα τα polo shirts, επιστρέφει για τη χειμερινή σεζόν με μια συλλογή που αποπνέει αυτό το μοναδικό συναίσθημα: ό,τι φοράς κάτι σύγχρονο με έντονο χαρακτήρα που έχει ρίζες στην κληρονομιά. Το La Martina τιμά τη δική του πλούσια κληρονομιά και αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του, συνδυάζοντας μοτίβα της εποχής και υφάσματα σε μοντέρνες γραμμές.

H συλλογή του χειμώνα

Πρωταγωνιστές της χειμερινής συλλογής La Martina είναι τα ζωηρά και έντονα χρώματα, με το πράσινο να κυριαρχεί σε διάφορες αποχρώσεις, αλλά και το navy μπλε να κάνει έντονη την παρουσία του. Από τη συλλογή δεν απουσιάζουν οι γήινοι τόνοι, οι οποίοι συνδυάζονται με bold χρώματα, όπως κόκκινο, μπορντό και μοβ, δημιουργώντας ένα τολμηρό αποτέλεσμα που αποπνέει δυναμισμό και χαρά.

Οι σειρές Guards και U.K. London μεταφέρουν το στιλιστικό ταξίδι της La Martina από την Αργεντινή στην Αγγλία. H Guards συνδυάζει εμβληματικές λεπτομέρειες από τις αυθεντικές στολές του Βασιλικού Στρατού της Αγγλίας με τη διαχρονική γοητεία των βρετανικών υφασμάτων και δημιουργεί κλασικά items με μία σύγχρονη ματιά που γοητεύει. Από τα σχέδια δεν λείπουν τα καρό, ενώ μαζί με το παραδοσιακό herringbone, υπόσχονται να βάλουν μια εκλεπτυσμένη, σοφιστικέ πινελιά σε κάθε εμφάνιση.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ