Follow us

Οι μοντέρνοι τρόποι για να φορέσεις το κόκκινο καλσόν το 2024

Υποδέξου το νέο έτος, προσθέτοντας στη συλλογή σου ένα κόκκινο καλσόν.

kokkino_kalson Splash News / Ideal Image

Ρίχνοντας μία ματιά στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τον χειμώνα του 2024, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το κόκκινο είναι η απόλυτο χρωματική τάση της σεζόν. Το είδαμε στις πασαρέλες των Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada, οι οποίοι παρουσίασαν κάθε πιθανό τρόπο για να προσθέσουμε αυτό το έντονο χρώμα στο ντύσιμό μας. Οι fashionistas ωστόσο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους micro trend, αναδεικνύοντας μέσα από τα looks τους τη στιλιστική αξία του κόκκινου καλσόν.

Τα τελευταία χρόνια, τα statement καλσόν έχουν την τιμητική τους στο street style και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει μία εμφάνιση με φούστες ή φορέματα χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε ιδιαιτέρως. Παρακάτω μάλιστα, συγκεντρώσαμε κάποια looks που θα σε πείσουν να επενδύσεις σε ένα κόκκινο καλσόν, γεμίζοντας σε με έμπνευση για τους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Όπως θα παρατηρήσεις, οι fashion influencers πετυχαίνουν την επιθυμητή αρμονία στις εμφανίσεις τους, συνδυάζοντας το κόκκινο καλσόν κυρίως με μαύρα looks. Ένα μαύρο φόρεμα ή μία μαύρη φούστα δηλαδή δημιουργεί το τέλειο combo. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να δημιουργήσεις ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προτείνουμε να συνδυάσεις το κόκκινο καλσόν με επίσης κόκκινα παπούτσια. Κάπως έτσι, τα πόδια σου θα φαίνονται πιο ψηλά και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό.

Οι σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις το κόκκινο καλσόν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ