Follow us

5 "Quiet Luxury" συνδυασμοί που θα φοράς σε επανάληψη τον χειμώνα

Κομψά και διαχρονικά outfit combos που ακολουθούν την τάση της ήσυχης πολυτέλειας.

5 'Quiet Luxury' συνδυασμοί που θα φοράς σε επανάληψη τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Εκτός από την κυριαρχία του κόκκινου, η τάση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κορυφαία για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 είναι δίχως αμφιβολία το "Quiet Luxury". Τα it girls της μόδας, αλλά και οι διάσημες γυναίκες που αγαπούν τον κόσμο της μόδας ξεκίνησαν να αποχαιρετούν τα κραυγαλέα logos, τους mix & matxh συνδυασμούς και εν γένει τις πιο statement επιλογές. Ο αντικαταστάτης τους ήταν ρούχα με minimal, διαχρονικό χαρακτήρα, tailored γραμμές και αξεσουάρ που αποπνέουν πολυτέλεια. Γενικώς, η υψηλή αισθητική και η διαχρονικότητα κέρδισε τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Τι το τόσο ξεχωριστό έχει όπως η τάση του "Quiet Luxury" ή της "ήσυχης πολυτέλειας", όπως συνηθίζουν να γράφουν οι δημοσιογράφοι μόδας στον παγκόσμιο Τύπο;

Αφορμή για να γίνει το "Quiet Luxury" ή "Ήσυχη Πολυτέλεια" η επικρατέστερη τάση της μόδας για την τρέχουσα σεζόν είναι για ακόμα μία φορά η επίδραση της έβδομης τέχνης στον κόσμο του στιλ, και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά "Succession", αλλά και η παλαιότερή της, "Gossip Girl" στάθηκε ως αφορμή για να στρέψουμε την προσοχή μας στη μόδα που δεν έχει διάρκεια ζωής αποκλειστικά μία σεζόν, αλλά που διαρκεί για δεκαετίες εμπνέοντας σχεδιαστές, φωτογράφους και στιλίστες.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ