Follow us

Οι στιλιστικές συμβουλές που δεν χρειάζεται να ακολουθείς το 2024

Οι στιλιστικές συμβουλές που θεωρούνται πλέον "out of fashion".

street style Splash News / Ideal Image

Κάθε νέα χρονιά που ξεκινά λειτουργεί ως τέλεια αφορμή για να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το στιλ μας, αλλά και τα style combos που δημιουργούμε στην καθημερινότητά μας. Για να πετύχουμε τον στόχο μας όμως, υπάρχουν κάποιες στιλιστικές συμβουλές που χρειάζεται να σταματήσουμε να πιστεύουμε.

-1 Η σημαντικότερη συμβουλή μόδας που θα πρέπει σίγουρα να ξεχάσεις είναι πως τα ρούχα ή οι τάσεις έχουν ηλικία. Τι σημαίνει αυτό; Ο κόσμος της μόδας μάς βοηθά να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας μέσα από το ντύσιμό μας. Ακριβώς αυτό θα πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου. Ό,τι κι αν θέλεις να φορέσεις, μπορείς, αρκεί να αισθάνεσαι ο εαυτός σου.

-2 Εξίσου "out of fashion" θεωρείται η άποψη πως τα κοσμήματα σε χρυσό μέταλλο δεν συνδυάζονται με εκείνα σε ασημί. Πλέον, ο συνδυασμός τους θεωρείται πολύ μοντέρνος και μία νέα ευκαιρία για να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου.

-3 Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να ακολουθείς τις τάσεις, απλώς επειδή αυτή είναι η επικαιρότητα της μόδας. Διαφορετικά, θα καταλήξεις με μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα, τα οποία μετά από μία σεζόν θα σου φαίνεται πως είναι εκτός επικαιρότητας. Φυσικά, δεν υποστηρίζουμε να απορρίψεις τα trends. Η τέλεια ισορροπία βρίσκεται στη δημιουργία μίας καλάς ενημερωμένης ντουλάπας με διαχρονικά ρούχα και στις έξυπνες προσθήκες με βάση τις τάσεις. Την επόμενη φορά δηλαδή, αξιολόγησέ τες και επέλεξε αποκλειστικά και μόνο τα trends που όντως ταιριάζουν με το στιλ σου.

-4 Μέχρι αρκετά πρόσφατα, μία από τις πιο basic συμβουλές που ακολουθούσαν οι γυναίκες στο ντύσιμό τους ήταν να φορούν παπούτσια και τσάντες ακριβώς στην ίδια απόχρωση. Διαφορετικά, θεωρούσαν πως το αποτέλεσμα δεν είναι κομψό και δεν υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία. Ευτυχώς για όλες μας, αυτός ο στιλιστικός κανόνας είναι πλέον passé με τους fashion experts να μας προτείνουν να συνδυάζουμε τα αξεσουάρ μας όπως επιθυμούμε, αρκεί το αποτέλεσμα να μας εκφράζει.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ