Follow us

Τα outfits των Ελληνίδων celebrities που ξεχωρίσαμε από τις ημέρες των Χριστουγέννων

4 σύνολα που επέλεξαν για διαφορετικές περιστάσεις την ημέρα των Χριστουγέννων

Τα outfits των Ελληνίδων celebrities που ξεχωρίσαμε από τις ημέρες των Χριστουγέννων Instagram

Πολύ καιρό αναμέναμε για τις ημέρες των Χριστουγέννων για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Για να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ανταλλάξουμε δώρα και ευχές, για να απολαύσουμε το εορταστικό κλίμα αλλά και για να φορέσουμε τα festive outfit μας και να αισθανθούμε λίγο περισσότερο το κλίμα των γιορτών φορώντας τα. Το πως γιορτάζουμε κάθε χρόνο την ημέρα των Χριστουγέννων είναι κάτι ξεχωριστό και οι επιλογές που έχουμε για εκείνη την ημέρα είναι αρκετές, και ανάλογα με την περίσταση επιλέγουμε και το ανάλογο outfit.

Μπορεί να γιορτάσουμε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με ένα ρεβεγιόν σε σπίτι παρέα με καλούς φίλους, με ένα οικογενειακό ή φιλικό δείπνο, με μια βραδινή έξοδο ή με μια πρωινή βόλτα ανήμερα των Χριστουγέννων ιδιαίτερα και απο την στιγμή που ο καιρός μας το επιτρέπει.

Ακριβώς για αυτές τις περιστάσεις ξεχωρίσαμε τα outfits των Ελληνίδων celebrities οι οποίες επέλεξαν διαφορετικά και ιδιαίτερα looks για αυτές τις ημέρες.

Χριστίνα Μπόμπα


Η Χριστίνα Μπόμπα για την βραδινή χριστουγεννιάτικη έξοδο της επέλεξε να φορέσει ένα backless sequin jumpsuit λευκού χρώματος το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers συνδυάζοντας έτσι την άνεση της με τη festive διάθεση της.

Τόνια Σωτηροπούλου


Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα κοστούμι σε καφέ χρώμα το οποίο συνδύασε με έναν μαύρο silk κορσέ για ένα ρεβεγιόν με φίλους σε σπίτι. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρες pointy γόβες.

Αθήνα Οικονομάκου


Η ηθοποιός για την πρωινή γιορτινή βόλτα της στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη επέλεξε ένα denim πουκάμισο με λεπτομέρειες με πέρλες το οποίο συνδύασε με mini floral φούστα σε μαύρο χρώμα.

Ευγενία Σαμαρά


Η Ευγενία Σαμαρά πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων με αγαπημένους της ανθρώπους και για αυτό το δείπνο επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη floral φόρμα σε μπεζ απόχρωση δημιουργώντας ένα casual chic look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ