Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε την ιδανική εναλλακτική επιλογή του little black dress

Το κλασικό και κομψό φόρεμα που είναι η τέλεια εναλλακτική εάν δεν θέλεις να φορέσεις ξανά μαύρο χρώμα

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε την ιδανική εναλλακτική επιλογή του little black dress Instagram

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα key items είναι πολύ σημαντικά για τη συλλογή μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα διαχρονικό look που αναμφίβολα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Ένα αδιαμφισβήτητα πασπαρτού fashion item της κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι ένα little black dress.

Ένα μαύρο φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα μαύρο φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο φινετσάτη επιλογή μας. Εάν όμως η γκαρνταρόμπα σου περιέχει αρκετά κομμάτια σε μαύρο χρώμα και επιθυμείς μία περισσότερο "φωτεινή” εναλλακτική, τότε το λευκό χρώμα είναι αυτό που χρειάζεσαι στις εμφανίσεις σου. Το λευκό χρώμα μπορεί να είναι απόλυτα ταυτισμένο με τους καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες, η αλήθεια όμως είναι πως λόγω της διαχρονικότητας, του elegance και της καθαρότητας που μπορεί να προσφέρει σε ένα outfit, προτιμάται κάθε εποχή του χρόνου, αρκεί να δημιουργήσουμε το κατάλληλο styling αλλά και να επιλέξουμε το κατάλληλο fashion item.

Ένα λευκό φόρεμα μπορεί με μεγάλη επιτυχία να αντικαταστήσει τα κομψά χαρακτηριστικά που μας προσδίδει ένα κλασικό μαύρο, χαρίζοντας μας παράλληλα λάμψη. Το βραδινό look της Μαρίας Μπακοδήμου σε πρόσφατη εμφάνιση της αποδεικνύει όλα αυτά που προαναφέραμε και μας εμπνέει να επιλέξουμε κι εμείς ένα λευκό φόρεμα αντί για ένα μαύρο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε ένα mini μακρυμάνικο φόρεμα σε λευκό χρώμα, το οποίο συνδύασε αρμονικά με λευκές ψηλοτάκουνες μπότες και cross body τσαντάκι σε beige απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε την ιδανική εναλλακτική επιλογή του little black dress

Λευκά φορέματα to get the look

Μεσάτο midi φόρεμα με ντεκολτέ, Zara

Ντραπέ φόρεμα με έναν ώμο, H&M

Μακρύ μπλέιζερ- φόρεμα με κουμπιά, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ