Follow us

3 elegant και εύκολοι τρόποι που επιλέγουν οι fashionistas για να αναβαθμίσουν τα σύνολα τους φέτος τον χειμώνα

Τα styling tips που επιλέγουν οι ενημερωμένες fashionistas για να αναβαθμίσουν τα looks του 2024

3 elegant και εύκολοι τρόποι που επιλέγουν οι fashionistas για να αναβαθμίσουν τα σύνολα τους φέτος τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Όλες τις εποχές παρατηρούμε ποια είναι τα κομμάτια που επιλέγουν τα fashion it girls που μας εμπνέουν όπως και το ποια είναι τα styling tips που ακολουθούν, δίνοντας μας έτσι διαρκώς την styling έμπνευση που χρειαζόμαστε για κάθε νέα σεζόν όπως και τα tips που χρειαζόμαστε για να εντάξουμε αρμονικά στις εμφανίσεις μας τις τάσεις της σεζόν. Τα tips τα οποία έχουμε παρατηρήσει να προτιμούν οι ενημερωμένες fashionistas για να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν το styling game τους για το 2024 είναι εύκολα, γρήγορα και πολύ elegant.

Τα εύκολα styling tips τους προτείνουν απλές γραμμές και βασίζονται σε key wardrobe items τα οποία πιθανότατα ήδη έχεις στη συλλογή σου, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τα σύνολα σου με κομμάτια που ήδη βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα σου. Οπότε εάν έχεις ξεκινήσει να βαριέσαι τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα τότε τα τρία tips των fashion influencers θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Φόρεσε τις κάλτσες σου ως βασικό αξεσουάρ του outfit σου

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε sheer κάλτσες, κάλτσες με έντονα χρώματα όπως το κόκκινο ή λευκές. Συνδύασε τες έξυπνα και κομψά με loafers ή Mary Janes και θα αντιληφθείς γιατί οι fashionistas τις προτιμούν τόσο συχνά στα πιο stylish looks τους.



Top handle τσάντες

Ίσως ήρθε η σεζόν όπου θα αποχαιρετήσουμε τις tote bags και θα καλωσορίσουμε μία εξίσου άνετη αλλά περισσότερο κομψή τσάντα για την καθημερινότητα μας. Οι top handle τσάντες θεωρούνται μία από τις κομψότερες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις για τις εμφανίσεις σου.


Bold χρυσά σκουλαρίκια

Τα μεγάλα σε μέγεθος και statement χρυσά σκουλαρίκια, είναι ένας από τους αγαπημένους τρόπους των fashion it girls να αναδεικνύουν ένα απλό outfit μετατρέποντας το αυτόματα σε dress up. Το κομψό κόσμημα πρόκειται να αναβαθμίσει ένα "ήρεμο” outfit και να αναδείξει ένα bold.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ