Follow us

5 αγορές που δεν πρέπει να κάνεις στις χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν και αξίζει να κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές.

trend Splash News / Ideal Image

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά των γυναικών. Είναι η περίοδος που μπορείς να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι, κάνοντας budget friendly αγορές. Ωστόσο, επειδή η εν λόγω εποχή ενδέχεται να αποπροσανατολίσει μία fashion lover και να κάνει αγορές που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε αγορές που δεν χρειάζεται να κάνεις.

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις... ρούχα άλλης εποχής

Σύμφωνα με τους shopping experts, όταν πρόκειται να κάνεις αγορές σε περίοδο εκπτώσεων, είναι προτιμότερο να επιλέγεις ρούχα της εποχής που διανύουμε. Στην προκειμένη περίπτωση, αξίζει να αγοράσεις χειμερινά, συνεπώς η shopping list σου χρειάζεται να περιλαμβάνει παλτό και μπουφάν, πουλόβερ και ζακέτες, μπότες και αξεσουάρ όπως τα κασκόλ.

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις... ρούχα σε λάθος νούμερο

Είναι επιπλέον λάθος που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες της περίοδο των εκπτώσεων είναι να αγοράζουμε ρούχα που δεν είναι ακριβώς στο σωστό μέγεθος για εμάς. Αυτή τη φορά λοιπόν, όταν θα ξεκινήσεις το shopping, θέσε ως στόχο να μείνεις μακριά από τα ρούχα που δεν είναι στο νούμερο που φοράς τη δεδομένη στιγμή. Ακόμα κι αν η προσφορά είναι μεγάλη, ακόμα κι αν σου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι, μην αγοράσεις κάτι για να το φορέσεις "όταν” θα χάσεις κάποια κιλά. Προτίμησε ρούχα που σου ταιριάζουν και είναι στο νούμερο σου. Αυτές είναι οι πιο έξυπνες αγορές που μπορείς να κάνεις.

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις... ρούχα που δεν ταιριάζουν στο στιλ σου

Σίγουρα, όταν μπαίνεις σε ένα κατάστημα γεμάτο με ρούχα και αξεσουάρ σε έκπτωση μπορείς εύκολα να αποπροσανατολιστείς. Κάπως έτσι, ενδέχεται να καταλήξεις, κάνοντας αγορές τις οποίες υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Συνεπώς, εάν σκοπεύεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου στις φετινές εκπτώσεις, φρόντισε να μείνεις συγκεντρωμένη στα ρούχα που όντως ταιριάζουν με το στιλ σου και πρόκειται να φορέσεις.

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις... ρούχα που ίσως φορέσεις κάποια στιγμή

Το σενάριο είναι λίγο ή πολύ γνωστό σε όλες μας. Διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, επισκέπτεσαι ένα κατάστημα, βλέπεις ένα φόρεμα με χρωματιστές παγιέτες ή ένα metallic παντελόνι. Παρατηρείς πως έχει πολύ καλή έκπτωση, σκέφτεσαι πως μπορεί να φορέσεις κάποια στιγμή, σε κάποιο event, σε κάποια μελλοντική περίσταση. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή είναι που χρειάζεται να το αφήσεις κάτω και να στρέψεις την προσοχή σου σε ρούχα που πρόκειται να φορέσεις στην καθημερινότητα. Διαφορετικά θα καταλήξεις με μία ντουλάπα που αποτελείται από ρούχα για ξεχωριστές -και μελλοντικές- περιστάσεις και θα σου λείπουν ρούχα που φοράς όντως.

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις... το ο,τιδήποτε απλώς επειδή είναι περίοδος εκπτώσεων

Τελευταία, αλλά αρκετά σημαντική συμβουλή είναι να σκεφτείς εάν όντως χρειάζεται να αγοράσεις κάτι επειδή λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου ή εάν απλώς επηρεάζεσαι επειδή όλα είναι σε μειωμένη τιμή. Ρίξε μία ματιά στη γκαρνταρόμπα σου, παρατήρησε εάν λείπουν κάποια κομμάτια που όντως χρειάζεσαι στο καθημερινό σου ντύσιμο. Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε όντως αξίζει να κάνεις shopping. Εάν όμως η γκαρνταρόμπα σου είναι γεμάτη από ρούχα, τα οποία δεν προλαβαίνεις να φορέσεις, τότε μάλλον μπορείς να κάνεις skip.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ