Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πιο διάσημο και ζεστό πανωφόρι του χειμώνα

Το must have πανωφόρι του χειμώνα που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου.

athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Διανύουμε την πιο κρύα εποχή του χρόνου και ο στόχος μας ως fashionistas είναι να δημιουργήσουμε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα μας κρατήσουν ζεστές. Η πρώτη αγορά που αξίζει να κάνουμε ωστόσο είναι το πανωφόρι και η Αθηνά Οικονομάκου έχει να μας προτείνει μία πολύ κομψή επιλογή.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, ρίχνοντας μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram, παρατηρήσαμε πως φορά συχνά γούνα, Πρόκειται για ένα πανωφόρι που είναι ιδανικό για τις ημέρες με πολύ κρύο, που ωστόσο δεν θέλεις να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό στιλ σου. Οι faux γούνες ή τα "sixties coats” έχουν ιδιαιτέρως μεγάλη παρουσία στις συλλογές των οίκων για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, πρωταγωνιστώντας παράλληλα στο street style.

Εάν θέλεις λοιπόν να ανανεώσεις το στιλ σου, επενδύοντας σε ένα cozy πανωφόρι που θα σε κρατήσει ζεστή, τότε μία faux γούνα είναι ιδανική επιλογή. Στις συλλογές των brands μάλιστα πρόκειται να βρεις μεγάλη ποικιλία τόσο σε μήκη όσο και σε αποχρώσεις ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν στο ντύσιμό σου.

Το cozy πανωφόρι της Αθηνάς Οικονομάκου

Editor's Picks

Παλτό γούνα επένδυση δέρμα Mango

Παλτό γούνα απλικέ Mango

Κοντή ζακέτα με όψη από συνθετική γούνα Zara

Παλτό με όψη γούνας Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ