Follow us

Το παλτό που κάνει κάθε χειμερινό outfit να φαίνεται fabulous

Το παλτό που προσφέρει ζεστασιά και glam looks

Το παλτό που κάνει κάθε χειμερινό outfit να φαίνεται fabulous Splash News / Ideal Images

Τα παλτό της γκαρνταρόμπας μας είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη χειμερινή μας συλλογή καθώς είναι εκείνα τα οποία πρόκειται να ολοκληρώσουν οποιοδήποτε σύνολο μας την εποχή του χειμώνα. Το πανωφόρι που θα επιλέξουμε σε κάθε εμφάνιση μας πρόκειται να χαρίσει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα στο σύνολο μας, κι αυτό είναι που μας κάνει να επιθυμούμε να αλλάζουμε συχνά πανωφόρια, έτσι ώστε το outfit μας να φαίνεται διαφορετικό αλλά και εμείς να έχουμε ανανεωμένη διάθεση.

Ένα από τα παλτό τα οποία μεταμορφώνουν εντελώς το look μας, είναι τα παλτό τα οποία είναι κατασκευασμένα από συνθετική γούνα ή κι αυτά τα οποία έχουν λεπτομέρειες από γούνα, όπως γούνινο γιακά. Τα συγκεκριμένα παλτό μπορούν αυτόματα να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε outfit μας και να του χαρίσουν μια glam νότα. Και ενώ μπορεί ένα γούνινο παλτό να το θεωρούμε περισσότερο ιδανικό για βραδινές ή formal εμφανίσεις, με το κατάλληλο styling, ένα γούνινο παλτό ή ένα πανωφόρι με λεπτομέρειες γούνας μπορεί με ευκολία να μας εξυπηρετήσει και στις καθημερινές ή πρωινές εμφανίσεις μας αρκεί να το συνδυάσουμε με περισσότερο casual κομμάτια.

Μπορούμε να το συνδυάσουμε με denim παντελόνια, με φόρμες, με κολάν ή με casual maxi φορέματα και να ολοκληρώσουμε το look μας με flat παπούτσια όπως sneakers, loafers ή μπαλαρίνες για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Τα παλτό που ξεχωρίσαμε

Κοντό παλτό με ανάγλυφη υφή από συνθετική γούνα, Marks & Spencer

Παλτό comfort fit, Sisley

Παλτό γούνα απλικέ, Mango

Παλτό με γιακά από συνθετική γούνα, Zara

Χνουδωτό παλτό, H&M

Oversized παλτό από συνθετική γούνα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ