Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε τις μπότες που ταιριάζουν με τα πάντα χωρίς να είναι οι κλασικές μαύρες

Η Ευγενία Σαμαρά με τις πιο chic μπότες του χειμώνα.

eugeniasamara Instagram @eugeniasamara

Από όλα τα κομμάτια που έχουμε στη συλλογή μας οι γυναίκες, εκείνα που έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας είναι αυτά που συνδυάζονται εύκολα με διαφορετικούς τρόπους. Εάν μάλιστα, μας κάνουν να νιώθουμε και άνεση στη διάρκεια της ημέρας, παίρνουν κάποιους έξτρα πόνους εκτίμησης. Ένα τέτοιο item φόρεσε σε μία πρόσφατη εμφάνισή της η Ευγενία Σαμαρά.

Διαβάστε Επίσης

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Σασμός" και παρουσιάστρια της εκπομπής "Switch Game" δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ένα κομψό σύνολο, στο οποίο έχει συνδυάσει μία μακρυμάνικη ημιδιαφανή μπλούζα με midi δερμάτινη φούστα. Και τα δύο items είναι σε μία πολύ ιδιαίτερη baby blue απόχρωση, ενώ η φούστα φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand μόδας, Mallory the Label. Η Ευγενία Σαμαρά ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι knee length μπότες με τετράγωνο τακούνι σε off white από την επίσης ελληνική εταιρεία, Envie Shoes.

Από το συγκεκριμένο σύνολο της Ευγενίας Σαμαρά ξεχωρίσαμε τις μπότες για δύο λόγους. Συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα. Πιο συγκεκριμένα, χαρακτηρίζονται από άνεση επειδή το τετράγωνο τακούνι προσφέρει σταθερότητα στο περπάτημα, ενώ η πρακτικότητα οφείλεται στην off white απόχρωση, η οποία ταιριάζει τέλεια με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις το προσωπικό στιλ σου, κάνοντας έξυπνες αγορές, ένα ζευγάρι λευκές ή off white μπότες είναι ιδανική επιλογή. Συναγωνίζονται άνετα τις διαχρονικές μαύρες μπότες, ενώ είναι ένα item που θα κάνει τη διαφορά στο χειμερινό ντύσιμό σου.

Το look της Ευγενίας Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά

Get the Item

Μπότες Envie Shoes

Μπότες με τετράγωνο τακούνι Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ