Follow us

Τα σκουφάκια είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για το κρύο | Βρήκαμε τα πιο stylish

Τα σκουφάκια που χρειάζεσαι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Τα σκουφάκια είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για το κρύο | Βρήκαμε τα πιο stylish Splash News / Ideal Images

Πλέον επίσημα η θερμοκρασία μας επιτρέπει, αλλά και μας προτρέπει, να επιλέξουμε τα πιο χειμερινά κομμάτια και αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας τα οποία πρόκειται να μας χαρίσουν τη ζεστασιά που αναζητάμε όπως και ένα απόλυτα winter style. Καθώς η θερμοκρασία εμφανώς έχει υποχωρήσει, επιλέγουμε τα χοντρής πλέξης πουλόβερ της συλλογής μας, τα πιο ζεστά puffer, τα ζεστά μας παλτό όπως και τα αξεσουάρ τα οποία μας προσφέρουν προστασία από το κρύο. Κασκόλ, γάντια, μπότες όπως και σκουφάκια είναι τα κύρια αξεσουάρ τα οποία χρησιμοποιούμε για να προστατευτούμε από το κρύο και να μας χαρίσουν ζεστασιά.

Παρά την πρακτική τους χρήση, δηλαδή το να μας κρατούν ζεστές, τα αξεσουάρ του χειμώνα έχουν τη δυνατότητα να μας χαρίσουν και extra στιλιστικούς πόντους. Και ενώ φορώντας τα κασκόλ όπως και τα παπούτσια της συλλογής μας, κατανοούμε εύκολα την στιλιστική τους αξία, τα σκουφάκια είναι αρκετά υποτιμημένα και είναι ένας από τους λόγους που ενώ μπορεί η θερμοκρασία να είναι αρκετά χαμηλή, εξακολουθούμε να μην τα προτιμάμε.

Ο κυριότερος λόγος για να προτιμήσεις ένα σκουφάκι είναι αναμφίβολα για να σου παρέχει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι στο κεφάλι, προσφέροντας σου έτσι την κατάλληλη θερμοκρασία και στο υπόλοιπο σώμα. Αυτό όμως που υποτιμάται είναι η στιλιστική τους αξία και η συνεισφορά τους στο εκάστοτε σύνολο μας. Τα σκουφάκια προσφέρουν ένα coolness στο look μας όπως και μία casual νότα η οποία μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδος χειμερινού outfit. Εάν ακόμη δεν έχεις πειστεί για το ότι χρειάζεσαι ένα σκουφάκι στη συλλογή τότε σημαίνει πως πιθανότατα δεν έχεις ανακαλύψει αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου.

Στη συλλογή παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish σκουφάκια και αναμφίβολα θα ανακαλύψεις κάποιο το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα στο γούστο σου και τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Τα σκουφάκια που ξεχωρίσαμε

Πλεκτός σκούφος, Pink Woman

Πλεκτό γυριστό ριμπ σκουφάκι, Massimo Dutti

Beanie με ξεβαμμένη όψη, Bershka

Πλεκτός χοντρός σκούφος με ρεβέρ, Marks & Spencer

Πλεκτός σκούφος με πομ πον, Zara

Σκούφος με σχέδιο πλεξούδα και πον-πον, H&M

Σκούφος λάστιχο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ