Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η midi φούστα της από τη Massimo Dutti είναι ιδανική για chic χειμερινές εμφανίσεις

Η φούστα από τη Massimo Dutti που είναι ιδανική για casual αλλά και επίσημες εμφανίσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή |  Η midi φούστα της από τη Massimo Dutti είναι ιδανική για άνετες και chic χειμερινές εμφανίσεις Instagram

Η τάση της "ήσυχης πολυτέλειας” επικρατεί όχι μόνο στα σύνολα τα οποία επιλέγουμε να δημιουργήσουμε όσο και στα κομμάτια τα οποία εντάσσουμε σε κάθε είδους στιλ outfit. Πολλά από αυτά τα fashion items που βλέποντας τα αναγνωρίζουμε απευθείας πως ανήκουν στην quiet luxury κατηγορία, λόγω του minimal ύφους τους, μπορούν να μας εξυπηρετήσουμε στο να δημιουργήσουμε με αυτά πολλά και διαφορετικά looks για αρκετές περιστάσεις. Τα fashion items τα οποία αναγνωρίζονται ξεκάθαρα ως quiet luxury items είναι εκείνα τα οποία τα βρίσκουμε σε καφέ, μπεζ ή καμηλό αποχρώσεις όπως και εκείνα που έχουν γήινους ή ουδέτερους τόνους, με τους συγκεκριμένους τόνους να έχουν αναδειχθεί οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

Τις συγκεκριμένες αποχρώσεις τις βλέπουμε σε πανωφόρια, πουλόβερ, blazer, κασκόλ, όπως και φορέματα αλλά και φούστες κατασκευασμένες από κάθε υλικό που ανταποκρίνεται στη χειμερινή σεζόν. Το trend του μπεζ και του καφέ έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities και fashion lovers εντάσσοντας τις φινετσάτες αποχρώσεις στο γούστο και το στιλ τους.

Το καφέ χρώμα επέλεξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της επιλέγοντας να συνδυάσει δύο από τα πιο διαχρονικά χρώματα της χρωματικής παλέτας, το καφέ και το μαύρο. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μία midi φούστα με άνοιγμα στο μπροστινό της μέρος σε καφέ χρώμα από τη Massimo Dutti, την οποία συνδύασε με μαύρο αμάνικο top.

Δες την εμφάνισή της


Φούστες από τη Massimo Dutti to get the look

Μίντι φούστα tailored fit με ανοίγματα, Massimo Dutti

Μαύρη μίντι φούστα από δέρμα νάπα με σκίσιμο, Massimo Dutti

Φούστα κουστουμιού με σκίσιμο, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ