Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το παντελόνι που θέλουμε να φοράμε κάθε μέρα στο γραφείο

Το παντελόνι που θα φοράς ξανά και ξανά

MissBloom TEAM
Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το παντελόνι που θέλουμε να φοράμε κάθε μέρα στο γραφείο Instagram

Τον χειμώνα τα κομμάτια τα οποία κυριαρχούν περισσότερο στην γκαρνταρόμπα μας είναι αναμφίβολα τα παντελόνια. Τα παντελόνια είναι η go to επιλογή μας τόσο για ένα stylish όσο και για ένα άνετο σύνολο το οποίο θα μας εξυπηρετήσει μέσα στην καθημερινότητα μας προσφέροντας μας στιλιστικές επιλογές και ευελιξία. Για την καθημερινότητα μας και συγκεκριμένα για τις ημέρες που εργαζόμαστε είναι λίγο δυσκολότερο να έχουμε έμπνευση από ότι στις περισσότερο ιδιαίτερες εμφανίσεις μας. Αυτό συμβαίνει τόσο επειδή σχεδιάζουμε εκ των προτέρων τα σύνολα τα οποία προορίζουμε για ξεχωριστές εμφανίσεις, αλλά και επειδή τα outfits εκείνα είναι λιγότερα από αυτά που αναζητάμε να βρούμε για τις ημέρες στο γραφείο.

Τα παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας μπορούν να μας προσφέρουν ένα επίκαιρο και ενημερωμένο outfit για κάθε περίσταση αλλά και όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Και ενώ τα denim παντελόνια είναι αυτά τα οποία προτιμάμε συχνότερα στις περισσότερες των εμφανίσεων μας, υπάρχουν διαφορετικά υφάσματα, γραμμές όπως και χρώματα τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάμε στα καθημερινά looks μας στο γραφείο.

Το παντελόνι που είναι ιδανικό για τις everyday εμφανίσεις μας στο γραφείο επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή με άνοιγμα στο τελείωμα σε μαύρο χρώμα από την Anna Riska, το οποίο συνδύασε με ένα cropped cardigan σε μπεζ απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της


Το κομψό παντελόνι από την Anna Riska

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το παντελόνι που θέλουμε να φοράμε κάθε μέρα στο γραφείο
Παντελόνι σε Ίσια Γραμμή, Anna Riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ