Follow us

Τα 5 στιλ παπουτσιών που χρειάζεται να έχεις σύμφωνα με τις fashionistas του TikTok

Τα παπούτσια που κάθε fashionista χρειάζεται να έχει στη συλλογή της.

street style Splash News / Ideal Image

Η δημιουργία μίας καλά ενημερωμένης γκαρνταρόμπας μπορεί να μοιάζει αρκετά περίπλοκη υπόθεση για αρκετές γυναίκες. Ωστόσο, μία συμβουλή είναι να χωρίσεις σε διάφορες κατηγορίες όλα όσα αξίζει να βρίσκονται στη συλλογή σου και να επενδύσεις σε αυτά. Οι fashionistas του TikTok μάλιστα βοηθούν αρκετά σε αυτή την προσπάθεια, δημιουργώντας βίντεο με τα must have κομμάτια. Στην προκειμένη περίπτωση, ποια είναι τα παπούτσια που αξίζει να έχεις;

Ένα στιλ παπουτσιών για την καθημερινότητα: Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες που συνδυάζονται εύκολα τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα και χαρακτηρίζονται από άνεση.

Ένα στιλ παπουτσιών που συνδυάζει άνεση και κομψότητα: Για τις ημέρες που θέλεις να φορέσεις ένα στιλ παπουτσιών που σε κάνει να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, ενώ παράλληλα ταιριάζει στη fashion πλευρά σου, ένα ζευγάρι pointed shoes είτε flat είτε με kitten heels είναι ιδανική πρόταση.

Ένα στιλ παπουτσιών για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις: Είναι τα παπούτσια που επιλέγεις να φορέσεις όταν θέλεις να αναβαθμίσεις ένα σύνολο χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνεπώς, ένα ζευγάρι μποτάκια είτε με τετράγωνο τακούνι είτε με kitten heels είναι η ιδανικότερη επιλογή.

Ένα πιο chunky στιλ παπουτσιών: Εκτός από τις πιο θηλυκές γραμμές σε παπούτσια, ένα ζευγάρι chunky είναι must have. Εμείς προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι loafers ή μποτάκια που αναβαθμίζουν κάθε look.

Ένα statement στιλ παπουτσιών: Σε αυτή την περίπτωση, προτείνουμε να επενδύσεις σε αποχρώσεις ή μοτίβα. Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες ή ένα ζευγάρι μπαραλίνες σε animal print. Ακόμα κι αν επιλέξεις να φορέσεις ένα μαύρο, μπεζ ή λευκό μονοχρωματικό σύνολο, τα εν λόγω παπούτσια θα αναβαθμίσουν αμέσως το αποτέλεσμα.

Δες εδώ το βίντεο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ