Follow us

Βαρετό ή πολύ κομψό; Αυτό είναι το key item του χειμερινού στιλ που λατρεύουν οι fashion influencers

Οι γκρι ζακέτες είναι η νέα fashion εμμονή των experts.

gkri zaketes Splash News / Ideal Image

Τάσεις έρχονται και φεύγουν με τον κόσμο της μόδας να προσπαθεί να γίνει ολοένα και πιο δημιουργικός, προτείνοντας ευφάνταστους στιλιστικούς συνδυασμούς. Ωστόσο, όσο εντυπωσιακά κι αν είναι τα trends, η κομψότητα θα κρύβεται πάντα σε κομμάτια που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα. Η νέα εμμονή των fashionistas για τον φετινό χειμώνα μάλιστα είναι τρανή απόδειξη. Πιο συγκεκριμένα, οι experts του στιλ έχουν αναδείξει τις γκρι ζακέτες ως ένα από τα must have του χειμερινού στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάζοντας τις λέξεις "γκρι ζακέτες", ενδέχεται ο νους σας να ταξιδεύει σε ρούχα που δεν έχουν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Ωστόσο, φέτος οι fashion infleuncers έχουν αποφασίσει να μας αλλάξουν την άποψη, αναδεικνύοντας αυτό το basic κομμάτι μέσα από τις street style εμφανίσεις τους. Το φορούν με tailored παντελόνια, το φορούν ως τοπ, το συνδυάζουν με τζιν ή με κοστούμια, ενώ είναι ιδανικό item για να κάνει κανείς layering με άλλα πουλόβερ, πουκάμισα και μπλούζες.

Οι ζακέτες, και πιο συγκεκριμένα εκείνες σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το γκρι, συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικότητα, ενώ ανήκουν στην κατηγορία των ρούχων με μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Το cardigan trend έχει αγαπηθεί αρκετά και από πολλά σύγχρονα style icons όπως οι Gigi Hadid, Kaia Gerber, Harry Styles και Katie Holmes.

Πώς τη φορούν οι fashionistas

Editor's Picks

Ζακέτα με ανάποδη πλέξη Pull and Bear

Ζακέτα με φερμουάρ Pull and Bear

Πλεκτή ζακέτα Stradivarius

Ζακέτα H&M

Ζακέτα από 100% μάλλινο ύφασμα Zara

Ζακέτα με λεπτή πλέξη H&M

Ζακέτα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντά μανίκια Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ