Follow us

#KeyPiecesWeLove | Το διαχρονικό παλτό που θα σε κρατήσει ζεστή όσο κρύο κι αν έχει

Το κομψό παλτό που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου και θα φοράς για χρόνια.

palto iStock

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε το κομμάτι που πρωταγωνιστεί στο χειμερινό ντύσιμο και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ μας, τότε αυτό θα ήταν το παλτό. Πρόκειται για το πανωφόρι που συνδυάζει πρακτικότητα και κομψότητα. Πρακτικότητα, αφού μας κρατά ζεστές όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία και κομψότητα επειδή αναβαθμίζει κάθε σύνολο, όποιο κι αν είναι το dress code. Συνεπώς, διανύοντας την πιο κρύα εποχή του χρόνου, δηλαδή τον χειμώνα, η επιθυμητή ανανέωση του στιλ σου μπορεί να γίνει πολύ εύκολα εάν επενδύσεις σε ένα νέο παλτό.

Το κομψό παλτό που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της

Φέτος τον χειμώνα, λοιπόν, προτείνουμε να θέσεις στον εαυτό σου έναν νέο στόχο. Να δημιουργήσεις δηλαδή μία καλά ενημερωμένη και οργανωμένη γκαρνταρόμπα με διαχρονικά κομμάτια που θα χαρίσουν έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας στο στιλ σου. Στην κορυφή της shopping list σου, αξίζει να προσθέσεις ένα camel παλτό, όπως αυτό που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της HUGO, που μπορείς να βρεις στα πολυκαταστήματα notos.

Το καμηλό παλτό, όπως αυτό το HUGO, είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το οποίο πρόκειται να προσθέσεις μία φορά στη συλλογή σου, ωστόσο θα φοράς για χρόνια. Είναι διαχρονικό, αποπνέει σοφιστικέ κομψότητα και διαχρονική φινέτσα, ενώ μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Συνδυάζεται δηλαδή τόσο με φούστες και φορέματα κάθε μήκους όσο και με τζιν ή tailored παντελόνια, με κοστούμια και ολόσωμες φόρμες. Άρα, ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, το camel παλτό θα είναι πάντα η πρώτη σου σκέψη.

#KeyPiecesWeLove | Το διαχρονικό παλτό που θα σε κρατήσει ζεστή όσο κρύο κι αν έχει
Παλτό HUGO

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social media: IG: @notosofficial, FB:@notosGreece, TikTok: @notos_official & YouTube @notosofficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ