Follow us

Τα κομμάτια με τα οποία θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα του αγοριού σου τώρα τις εκπτώσεις

Στο eshop της The Bostonians θα ανακαλύψεις τα κομμάτια που πραγματικά χρειάζεται!

MissBloom TEAM
Τα κομμάτια με τα οποία θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα του αγοριού σου στις εκπτώσεις Courtesy of The Bostonians

Οι εκπτώσεις αποτελούν μία καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε όλα εκείνα τα κομμάτια που είναι απαραίτητα στο στιλ μας. Ό,τι ισχύει για εμάς τις γυναίκες, ισχύει ασφαλώς και για τους άντρες - που συχνά, ωστόσο, μεταβιβάζουν τη διαδικασία shopping σε εμάς. Έτσι, λοιπόν, μαζί με τις αγορές για τα κομμάτια που θα ανανεώσουν τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, μπορείς να αναζητήσεις και τα must- have κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα του συντρόφου σου. Και θα βρεις ό, τι ακριβώς χρειάζεται για ολοκληρωμένες και κομψές εμφανίσεις στο ολοκαίνουργιο eshop TheBostonians.gr.

Το brand The Bostanians είναι συνώνυμο του smart casual στιλ για τους άντρες και τώρα κάνει ακόμα πιο εύκολη την αναζήτηση των συλλογών του με το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το eshop είναι ευχάριστο στην πλοήγηση, απόλυτα φιλικό (και ασφαλές) για τον χρήστη και στόχο έχει να παρέχει μία μοναδική εμπειρία αγορών στους χρήστες, κάνοντας παράλληλα τη γνωριμία με την ιστορία του brand.

H κλασική γοητεία και η casual κομψότητα αντικατροπτίζονται στα κομμάτια της συλλογής, που δεν αφήνουν κανένα άντρα ασυγκίνητο. Πουκάμισα για casual και formal περιστάσεις, polos και t-shirts, chinos και denim παντελόνια, φούτερ και hoodies, παντελόνια φόρμας και γιλέκα, πλεκτές ζακέτες και πουλόβερ, μπουφάν και παλτό, αλλά και ανδρικά αξεσουάρ όπως ζώνες και κασκόλ, είναι όλα όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος άντρας για να είναι άνετος και κομψός στην καθημερινότητά του. Με μία περιήγηση στο TheBostonians.gr. θα βρεις ποικιλία σε σχέδια, ποιότητες και χρώματα, για κάθε κατηγορία, ενώ η περίοδος των εκπτώσεων σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις όσα κομμάτια χρειάζεσαι για τον σύντροφό σου σε καλύτερη τιμή.

5+1 κομμάτια για τον άντρα από το TheBostonians.gr.

Οι άντρες λατρεύουν τις φούτερ και τα hoodie που φοράνε με τα αθλητικά τους παντελόνια, αλλά και τα τζιν τους. Αυτό το βαμβακερό hoodie The Bostonians που συνδυάζει το κλασσικό preppy στιλ με τη σύγχρονη streetwear αισθητική, είναι μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα του αγοριού σου που σίγουρα δεν θα μείνει αναξιοποίητη.

Τα κομμάτια με τα οποία θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα του αγοριού σου τώρα τις εκπτώσεις
Βαμβακερό hoodie, The Bostonians.

Το πουκάμισο είναι hero-piece της ανδρικής γκαρνταρόμπας και όλοι οι άντρες φροντίζουν να έχουν πολλές εκδοχές του στη ντουλάπα τους. Από το πιο formal για τη δουλειά μέχρι το πιο casual για χαλαρές εξόδους, ένα πουκάμισο είναι ό,τι χρειάζεται πάντα ένας άντρας και αυτό το The Bostonians Maverick Twill, από απαλό βαμβάκι, σε καρό μοτίβο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Πουκάμισο Maverick Twill, The Bostonians.
Πουκάμισο Maverick Twill, The Bostonians.

Τα polo shirts, είτε με μακρύ είτε με κοντό μακίνι, αποτελούν σύμβολο κομψότητας για το ανδρικό στιλ. Ένα μακρυμάνικο polo shirt από τη συλλογή The Bostonians με υψηλής ποιότητας πικέ, είναι η προσθήκη που πρέπει να κάνεις, αν θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα του συντρόφου σου.

Μακρυμάνικο polo shirt, The Bostonians.
Μακρυμάνικο polo shirt, The Bostonians.

Όπως και οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι τα ρούχα που φοράνε τους είναι άνετα και έχουν καλή εφαρμογή, ειδικά τα παντελόνια. Τα chinos παντελόνια The Bostonians Gabardine, από άριστης ποιότητας βαμβάκι, έχουν άψογη εφαρμογή, προσφέρουν άνεση και ευελιξία καθώς μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, και το αγόρι σας θα δείχνει κομψό κάθε στιγμή!

Παντελόνι chino, The Bostonians.
Παντελόνι chino, The Bostonians.

Οι πλεκτές ζακέτες είναι must στα looks ενός άντρα αφού προσφέρονται για layering ή μπορούν να πάρουν τον ρόλο του πανωφοριού στις πιο ζεστές θερμοκρασίες. Μία κομψή ζακέτα, όπως αυτή η The Bostonias με τη χαρακτηριστική πλέξη "κοτσίδα" και το signature Knot Shield logo, μπορεί να συνδυαστεί τόσο με chinos όσο και με denim παντελόνια για εμφανίσεις που περιλαμβάνουν από ένα brunch μέχρι μία χαλαρή βραδινή έξοδο.

Πλεκτή βαμβακερή ζακέτα, The Bostonians.
Πλεκτή βαμβακερή ζακέτα, The Bostonians.

Τον χειμώνα όλοι φοράμε μπουφάν και ένα μπουφάν σε διαχρονικό στιλ, όπως αυτό από τη συλλογή The Bostonians, είναι ό,τι θα χρειαστεί ο σύντροφός σου γι' αυτή την εποχή. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον άνεμο, έχει εσωτερική επένδυση που αφαιρείται και κουκούλα που διπλώνει στον γιακά και προσφέρεται για stylish εμφανίσεις.

Μπουφάν αδιάβροχο, The Bostanians.
Μπουφάν αδιάβροχο, The Bostanians.

Οι συλλογές της The Bostonians διατίθενται στο Flagship store της εταιρίας στο The Mall Athens, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο TheBostonians.gr, ακολούθησε τη The Bostonians στο ΙG

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ