Follow us

#KeyPiecesWeLove | Πώς ένα ταγιέρ θα σε βοηθήσει να ντύνεσαι καθημερινά πιο εύκολα και γρήγορα

Το ταγιέρ που θα λάτρευε η Blair Waldorf.

favorite.daughter Instagram @favorite.daughter

Ένα από τα σημαντικότερα fashion projects που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας οι γυναίκες στην καθημερινότητά μας είναι να δημιουργήσουμε κομψά και προσεγμένα looks για την εκάστοτε περίσταση. Το σύνολο που φοράμε κάθε μέρα άλλωστε γίνεται μέρος των αναμνήσεών μας και είναι ικανό να μας φτιάξει τη διάθεση, συνεπώς η επιλογή του είναι σημαντική. Για να πετύχουμε τον στόχο μας χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που μας βοηθούν να ντυθούμε κομψά χωρίς να σκεφτούμε ιδιαιτέρως το styling. Τα τελευταία χρόνια, η επιλογή που κάνουν οι πιο διάσημες ιέρειες του στιλ είναι τα ταγιέρ.

Πώς μπορεί ωστόσο ένα ταγιέρ να ανανεώσει το ντύσιμό σου;

Ένα κομψό ταγιέρ, όπως αυτό τη νέα συλλογή του brand Favorite Daughter, που πρόκειται να βρεις στα πολυκαταστήματα notos είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις τον στόχο σου. Τα ταγιέρ ως co-ords/ twin sets/ two pieces/ matching sets προσφέρουν μία μεγάλη ευκολία. Ως έτοιμο σετ δεν απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη όσον αφορά στο styling ούτε χρειάζεται να περάσουμε πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Αρκεί να το συνδυάσουμε με ένα πουκάμισο, τοπ ή πουλόβερ και να προσθέσουμε τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Extra Tip: Μία επίσης μεγάλη ευκολία που προσφέρει το ταγιέρ είναι πως μπορείς να το φορέσεις είτε ως σετ είτε ξεχωριστά, δημιουργώντας περισσότερα looks.

#KeyPiecesWeLove | Πώς ένα ταγιέρ θα σε βοηθήσει να ντύνεσαι καθημερινά πιο εύκολα και γρήγορα
FAVORITE DAUGHTER

Fashion Editor's Notes: Φέτος τον χειμώνα, ακολουθώντας την τάση της ήσυχης πολυτέλειας που πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα της μόδας, προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ταγιέρ με καρό μοτίβο και chic αποχρώσεις όπως το λευκό, το κοκκινο, το μπλε και το μαύρο. Ακριβώς όπως αυτό που μπορείς να βρεις στο brand Favorite Daughter και πιο συγκεκριμένα στα πολυκαταστήματα notos. Το εν λόγω ταγιέρ είναι τέλεια επιλογή τόσο για πρωινές όσο και βραδινές περιστάσεις, φορώντας το με διαφορετικό styling.

Για μία casual chic εμφάνιση, προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή ένα μαύρο ζιβάγκο και όσον αφορά στα παπούτσια οι επιλογές σου είναι τα sneakers, τα loafers, αλλά και οι flat μπαλαρίνες. Κάπως έτσι θα νιώθεις κομψή και πολύ άνετη στη διάρκεια της ημέρας. Σε περίπτωση που θέλεις ένα ακόμα πιο κομψό και fashionable αποτέλεσμα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα καλσόν σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο που είναι το απόλυτο color trend του χειμώνα.

Για μία βραδινή περίσταση, προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα tank top, ένα bodysuit ή ακόμα και ένα t-shirt με παγιέτες. Όσον αφορά στα παπούτσια, ένα ζευγάρι γόβες ή ένα ζευγάρι knee length ψηλοτάκουνες μπότες με τετράγωνο τακούνι θα ολοκληρώσουν το look σου με άψογο τρόπο.

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social media: IG: @notosofficial, FB:@notosGreece, TikTok: @notos_official & YouTube @notosofficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ