Follow us

Η νέα συλλογή knitwear της Intimissimi θα σε κρατήσει ζεστή και άνετη

Non-itchy wool? Είναι πιθανό, αλλά μόνο στην Intimissimi.

MissBloom TEAM
Η νέα συλλογή knitwear της Intimissimi θα σε κρατήσει ζεστή και άνετη Courtesy of Intimissimi

Με τη Wool & Cotton συλλογή, η Intimissimi παρουσιάζει μια σπουδαία καινοτομία στον κόσμο των knitwear αυτό τον χειμώνα: η ιδανική λύση για αυτούς που αγαπούν τη αίσθηση της ζεστασιάς του μαλλιού χωρίς να
θυσιάζουν τη λεπτότητα του μεταξιού και το απαλό άγγιγμα του βαμβακιού στο δέρμα. Το να ακολουθήσεις τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν με άνετα και cozy looks δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο: ζιβάγκο ή πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και top με λεπτές τιράντες ή μπλούζες, είναι τα απαραίτητα βασικά στοιχεία μιας γκαρνταρόμπας.

Η νέα συλλογή knitwear της Intimissimi θα σε κρατήσει ζεστή και άνετη

Κάθε ένδυμα αποτελείται από δύο στρώσεις: την εσωτερική από 100% βαμβάκι που αφήνει μια απαλή αίσθηση στο δέρμα και την εξωτερική από 85% μαλλί και 15% μετάξι που σε κρατάει ζεστή και άνετη.

Απαραίτητα και stylish, τα είδη Wool & Cotton είναι ευέλικτα must-have για κάθε περίσταση: συνδυάζονται με ένα blazer για επίσημες περιστάσεις ή φοριούνται ως καθημερινά απαραίτητα κομμάτια που θα συμπληρώσουν τις casual εμφανίσεις ή ακόμη και ως lingerie. Η παλέτα περιλαμβάνει mix-and-match χρώματα, όπως το mélange gray, intense blue, camel και κλασικούς τόνους όπως μαύρο και talc.

Intimissimi

Hot νέες αφίξεις περιμένουν να τις ανακαλύψεις σε μοναδικά σχέδια για πειραματισμούς σε χειμερινά outfits με απλές γραμμές, αλλά ποτέ συνηθισμένες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ