Follow us

5 brands που θα αγαπήσεις όσο και τη Zara

Τα high street brands που αξίζει να έχεις στη shopping list σου

5 brands που θα αγαπήσεις όσο και τη Zara Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες γυναίκες κάθε εποχή του χρόνου αντιλαμβανόμαστε πως είναι αρκετά αυτά τα οποία αξίζει και επιθυμούμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε ενημερωμένα και κομψά σύνολα. Για να πετύχουμε το επιθυμητό ενημερωμένο και stylish look, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι τα brands στα οποία μπορούμε να απευθυνθούμε, εκείνα τα οποία θα συμβαδίζουν με τις τάσεις που προτείνονται από τα catwalks και τους οίκους μόδας. Η Zara εδώ και χρόνια προσφέρει high street shopping on a budget και υπόσχεται πως μπορούμε να βρούμε κομμάτια που ανταποκρίνονται στα trends της κάθε σεζόν.

Αυτή την εποχή, η Zara προσφέρει πολλές επιλογές σε κομμάτια τα οποία αντανακλούν την αισθητική της σεζόν, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το ότι υπάρχουν κι άλλα brands με την ίδια αισθητική όπως και λογική και μας προσφέρουν την ίδια έμπνευση και τον ίδιο ενθουσιασμό για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Υπάρχουν αρκετά brands που προσφέρουν ποιότητα on a budget και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Mango

Καθώς διανύουμε τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, η Mango προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσουμε κομψά layering outfits. Πέρα όμως από τα πανωφόρια που μπορούμε να βρούμε στη Mango, ιδιαίτερα ξεχωρίζουν και τα party designs του brand.


& Other Stories

Εάν θέλουμε μία λιγότερο sharp αλλά cute εκδοχή των pieces που παρακολουθούμε ως μέρος της high street fashion τότε το & Other Stories είναι το brand που μπορεί να μας εξυπηρετήσει. Εάν σου αρέσουν τα printed dresses, τα basics με ένα twist ή αναζητάς ξεχωριστά denim, τότε αυτό είναι το Scandi brand που μπορεί να σου τα προσφέρει.


COS

Ακόμη ένα αγαπημένο σκανδιναβικό high street brand, η COS έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας με τα minimal designs του που συχνά έχουν ένα ενδιαφέρον twist.


Massimo Dutti

Ανήκωντας στην ίδια οικογένεια με τη Zara, το Massimo Dutti είναι μία από τις βασικότερες go to επιλογές για όσες αναζητούν κλασικά και διαχρονικά κομμάτια που προσφέρουν minimal timeless looks χωρίς να ακολουθούν τα εκάστοτε trends.


Arket

To brand Arket μπορεί να μην γνωρίζει την αναγνώριση των άλλων brands που αναφέραμε όμως αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο e-shop τους για να ανακαλύψεις τα tailored και sleek pieces που μπορείς να ανακαλύψεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ