Follow us

Το styling combo της Κατερίνας Καινούργιου με μία midi φούστα είναι ιδανικό για ένα βραδινό look

Το κομψό και απόλυτα ενημερωμένο σύνολο της Κατερίνας Καινούργιου είναι η πιο elegant επιλογή για τη βραδινή σου έξοδο

Το festive φόρεμα της Κατερίνα Καινούργιου από την Pink Woman θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν Instagram

Εάν παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας τότε αναμφίβολα θα γνωρίζεις ποια σύνολα ή κομμάτια είναι επίκαιρα, υπάρχουν όμως κάποια trends τα οποία ακόμη και εάν δεν επιθυμείς να ασχοληθείς με τις τάσεις δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις ότι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της σεζόν.

Το fiery red, το οποίο από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Σεπτέμβρη έχουμε δει να κάνει δυναμικά την είσοδο του στα πιο ενημερωμένα σύνολα, τόσο μέσω των street style looks των fashion it girls αλλά και λόγω της γκάμας που προσφέρεται στα fashion brands. Το κόκκινο θεωρείται μία "ώριμη” και δυναμική εξέλιξη του dopamine dressing που είχε αρχίσει να πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας χαρίζοντας ένα color splash στα σύνολα μας και στη διάθεση μας.

Η bold τάση του έντονου κόκκινου που κυριαρχεί για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 μπορεί να υιοθετηθεί αρμονικά στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας όποιο και εάν είναι το στιλ της είτε είναι minimal lover και τα looks της κινούνται σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις είτε προτιμάει να δημιουργεί statement looks.

Η τάση του έντονου κόκκινου όπως και η τάση της ήσυχης πολυτέλειας, δύο από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν, συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους προσφέροντας μας σύνολα που ανταποκρίνονται στα περισσότερα είδη στιλ όπως και είναι κατάλληλα για πολλές και διάφορες περιστάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία κατάφερε να συνδυάσει τις δύο αυτές τάσεις αρμονικά σε ένα σύνολο. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα tank top σε έντονο κόκκινο χρώμα από τη Zara και να το συνδυάσει με μία midi φούστα σε γκρι ανθρακί επίσης από τη Zara. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες.

Δες την εμφάνισή της


Το σύνολο της είναι κατάλληλο για chic night out looks ενώ μπορεί να συνδυαστεί τόσο με ψηλοτάκουνες γόβες όσο και με loafers ή μπαλαρίνες.

Get the look

Top soft με τιράντες, Zara

Εφαρμοστή φούστα από μαλλί, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ