Follow us

Αυτό είναι το ιδανικό μπουφάν για κρύο και χιόνι από την Oysho | Θα το βρεις σε έκπτωση

Εάν επισκεφτείς κάποιον χιονισμένο προορισμό, σίγουρα χρειάζεσαι αυτό το μπουφάν.

oysho Instagram @oysho

Το μπουφάν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως ο καλύτερος φίλος μας για τον χειμώνα. Μας κρατά ζεστές στη χαμηλή θερμοκρασία, πρωταγωνιστεί καθημερινά στο ντύσιμό μας, ενώ είναι αναπόσπαστο κομμάτι για τις εξορμήσεις μας σε χειμερινά, χιονισμένα τοπία. Συνεπώς, χρειάζεται να το επιλέξουμε προσεκτικά, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος τον χειμώνα, το puffer μπουφάν είναι ακόμα το πανωφόρι που έχει κερδίσει την προσοχή των πιο διάσημων fashion influencer αλλά και τη δική μας, αφού συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χειμερινά σύνολα μας, δηλαδή είτε φοράμε παντελόνι είτε φόρεμα ή φούστα, είναι ιδανικό τόσο για βροχή όσο και για χιόνι, ενώ είναι ο καλύτερος συνοδοιπόρος για τις ημέρες με χαμηλή θερμοκρασία.

Διαβάστε Επίσης

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων είναι η τέλεια ευκαιρία για να επενδύσεις σε ένα νέο μπουφάν. Μάλιστα, εάν πρόκειται να επισκεφτείς κάποιον χιονισμένο προορισμό και αναζητάς το ιδανικό πανωφόρι, αυτό το μπουφάν από την Oysho είναι ιδανική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για ένα καπιτονέ μπουφάν στην απόχρωση butter cream, το οποίο είναι αδιάβροχο, έχει ειδικές εσωτερικές τσέπες για τα προσωπικά σου αντικείμενα, ρυθμιζόμενη κουκούλα. Έχει δημιουργηθεί επίσης από υδροαπωθητικό ύφασμα, ώστε να αποφεύγεται η διείσδυση του χιονιού και να προσφέρει αντιανεμική προστασία. Συνεπώς, πρόκειται για ένα πολύ ζεστό, αλλά και κομψό μπουφάν που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

Το must have μπουφάν του χειμώνα

Καπιτονέ μπουφάν Down from Minardi Piume Company SKI 10k Oysho
Καπιτονέ μπουφάν Down from Minardi Piume Company SKI 10k Oysho

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ