Follow us

5 μαύρα φορέματα από τη Mango που αξίζει να αποκτήσεις την περίοδο των εκπτώσεων

Τα φορέματα επένδυση για τη συλλογή σου

5 μαύρα φορέματα από τη Mango που αξίζει να αποκτήσεις την περίοδο των εκπτώσεων Splash News / Ideal Images

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα staple items είναι πολύ σημαντικά για την γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα timeless look για κάθε περίσταση. Ένα αδιαμφισβήτητα πασπαρτού fashion item της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι ένα little black dress.

Ένα μαύρο φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα μαύρο φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Το κλασικό θηλυκό μαύρο φόρεμα εξυπηρετεί τις γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια στο να δημιουργούν chic και στιλιστικά ασφαλείς εμφανίσεις ενώ πάντα η σωστή απάντηση στο "δεν ξέρω τι να φορέσω”, για κάθε περίσταση, είναι ένα little black dress.

Το "μαύρο φόρεμα" διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία επιλογών στις συλλογές των fashion brands, επιλογές που έχουμε τόσο στο μήκος, στην γραμμή, στο μήκος των μανικιών όπως και στο ύφασμα, προσφέροντας έτσι τόσο μεγάλη ποικιλία όπου ένα little black dress σε σχέση με ένα άλλο μπορούν να έχουν μεγάλες διαφορές όπως και τελείως διαφορετικές στιλιστικές δυνατότητες.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η εποχή που μπορούμε να επενδύσουμε σε κομμάτια κλειδιά όπως και σε διαχρονικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα μας. Στη συλλογή παρακάτω επιλέξαμε 5 διαχρονικά φορέματα σε μαύρο χρώμα που θα βρεις με έκπτωση στη Mango.

Φόρεμα τιράντες δέρμα, Mango

Φόρεμα από βελούδο με λαιμό halter, Mango

Φόρεμα άνοιγμα πλάτη, Mango

Φόρεμα ασύμμετρο κάπα, Mango

Φόρεμα rib με κουμπιά, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ