Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Το total H&M look της είναι ιδανικό για elegant εμφανίσεις στο γραφείο

Το κομψό σύνολο της Μπέττυ Μαγγίρα που θέλουμε να φορέσουμε στο γραφείο ASAP

Μπέττυ Μαγγίρα | Το total H&M look της είναι ιδανικό για elegant εμφανίσεις στο γραφείο Instagram

Στην καθημερινότητα μας επιθυμούμε να ντυνόμαστε όμορφα έτσι ώστε να αισθανόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με δυναμισμό όλες τις περιστάσεις και τις καταστάσεις της καθημερινής μας ατζέντας. Το να επιλέγουμε κάθε πρωί το σύνολο που θα φορέσουμε είναι μια διαδικασία που κάποιες μέρες μπορεί να μας φαίνεται ευχάριστη ενώ άλλες φορές μπορεί να μας φτάνει σε στιλιστικό αδιέξοδο λέγοντας πως "δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε”.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές που η έμπνευση μας για τα καθημερινά μας outfits μπορεί να στερεύει, είναι σημαντικό να έχουμε επενδύσει σε κομμάτια κλειδιά που γνωρίζουμε ότι μπορούν να μας διευκολύνουν στη δημιουργία συνόλων ιδανικά για τον χώρο εργασίας μας. Τα office looks μας δεν είναι ανάγκη να είναι καθημερινά τα ίδια κάνοντας μας να αισθανόμαστε πως "φοράμε στολή” και γι’αυτό είναι σημαντικό να επιλέγουμε ιδιαίτερα pieces που μας κολακεύουν και μας χαρίζουν στιλιστικούς πόντους. Πέρα από την go to επιλογή μας που είναι τα παντελόνια, μια από τις πιο κομψές και θηλυκές επιλογές μας είναι αναμφίβολα οι maxi φούστες. Μια φούστα με maxi μήκος μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πουλόβερ, μπλούζες, πουκάμισα όπως και blazers.

Ένα απόλυτα κομψό office look με κομμάτια τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε και με άλλα fashion items της συλλογής μας, επέλεξε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει μια maxi pencil φούστα από την Η&Μ την οποία συνδύασε με λευκό μακρυμάνικο off shoulder top επίσης από την Η&Μ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα pointy ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Έξωμη μπλούζα με πλέξη ριμπ, H&M

Φούστα pencil από σύμμεικτο μαλλί, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ