Follow us

Η faux γούνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από H&M είναι ό,τι πιο cozy μπορείς να φορέσεις στο κρύο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο cozy πανωφόρι του χειμώνα.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Κάνοντας ένα scroll down στα προφίλ που διατηρούν οι fashion influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εύκολο να παρατηρήσει κανείς ποιο είναι το αγαπημένο τους πανωφόρι για τον φετινό χειμώνα. Ο λόγος για τις faux γούνες, οι οποίες αυτή τη σεζόν ζουν στιγμές δόξας τόσο λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας τόσο λόγο του "Mob wife trend" που κυριαρχεί στο TikTik. Ανάμεσα στις fashion lovers που πρόσθεσαν το εν λόγω cozy πανωφόρι στη συλλογή τους είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με το στιλ όσο και με την προσωπική αισθητική της, ενώ τα looks που μοιράζεται συχνά στα social media αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές από τις followers της. Πρόσφατα μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μία σειρά από Instagram stories, στα οποία εξηγεί από ποια brands έχει επιλέξει κάποια από τα αγαπημένα της items.

Διαβάστε Επίσης

Σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα φαίνεται να φορά μία λευκή faux γούνα, την οποία είχε αποκτήσει στο παρελθόν από την H&M. Το εν λόγω πανωφόρι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις εάν θέλεις να ντυθείς κομψά σε διάφορα dress codes, αλλά και να προστατευτείς από τη χαμηλή θερμοκρασία.

Το winter look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διαβάστε Επίσης

Fashion Editor's Note

Σε περίπτωση που θέλεις να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με μία faux γούνα, ωστόσο δεν είσαι τόσο σίγουρη για το λευκό, προτείνουμε να επενδύσεις σε μία διαχρονική μαύρη. Ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, είναι πολύ κομψή επιλογή και σίγουρα θα ανανεώσει το στιλ σου.

Χνουδωτό παλτό H&M
Χνουδωτό παλτό H&M

Θα τη βρεις εδώ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ